Video: Hurja käänne – NHL-tuomarille potkut erikoisen episodin seurauksena

Tim Peel NHL / Pallomeri.net

NHL antoi potkut tuomari Tim Peelille. Taustalla on Peelin päällä olevaan mikrofoniin päätynyt kommentti Nashville-Detroit -ottelussa.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelattu Nashville Predatorsin ja Detroit Red Wingsin välinen ottelu poiki melkoiset jälkipyykit, jotka eskaloituivat nopeasti ja johtivat siihen, että erotuomari Tim Peel saa luvan etsiä itselleen uuden työpaikan.

Peel sattui nimittäin ottelun tv-lähetyksessä päästämään päällä olevaan mikrofoniin kommentin, jonka mukaan hän etsimällä etsi paikkaa antaa niin sanottu paikkausjäähy. Eli ilmeisesti Peel koki antaneensa virheellään liikaa etua toiseen suuntaan ja nyt hän mieli paikata virheensä antamalla toiseen suuntaan jäähyn.

Mainos alkaa

– Ei siinä ollut paljon mitään, mutta v***u, kun halusin antaa Nashvillelle nopeasti jäähyn, Peel sanoi ennen kuin mikrofoni hiljennettiin.

Tapaus käynnisti odotetusti vilkkaan somekeskustelun ja NHL:n johto tiedotti myöhemmin tutkivansa tapausta. Kauaa ei tutkintaa kuitenkaan harjoitettu, kun keskiviikkona iltapäivällä Suomen aikaa pöytään rysähti tiedote, jonka mukaan Peel ei tule nyt, eikä jatkossa enää koskaan toimimaan NHL-ottelussa.

– Mikään ei ole tärkeämpää kuin pelimme rehellisyys. Tim Peelin käytös on ristiriidassa niiden periaatteiden kanssa, joita edellytämme työntekijöidemme noudattavan ja joita kannattajat, pelaajat ja muut pelistämme kiinnostuneet odottavat meiltä, NHL:n jääkiekkotoimintojen vanhempi varatoimitusjohtaja Colin Campbell totesi liigan tiedotteessa.

Peelin oli määrä päättää mittava uransa joka tapauksessa tähän kauteen, mutta tämän tapauksen johdosta lähtö tuomarin töistä tulikin noin kuukautta aiottua aiemmin.

NHL-tuomari Tim Peel sai liigalta kenkää tämän kommentin vuoksi:

Katso myös: Video: Jack Hughes hukkasi läpiajon nolosti – pannutti koomisesti karkuun päästyään


Joukkueet: ,