Video: NHL-tuomarin peli lähti kehnosti käyntiin – otti lentoa heti ensimmäisessä aloituksessa

NHL-tuomari Dan O'Rourke / Pallomeri.net

NHL-tuomari Dan O’Rourken peli sai kirjaimellisesti lentävän lähdön, kun otti kunnon liidot heti ensimmäisestä aloituksesta.

Vanhan sanonnan mukaan huonona päivänä noustaan sängystä väärällä jalalla. Tätä voitaneen ainakin jossain määrin soveltaa NHL-tuomarin elämään toteamalla, että pelissä on huonoja enteitä, jos olet katollasi heti ensi sekunneilla.

Näin kävi Dan O’Rourkelle, joka vihelsi maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa pelattua New York Islandersin ja Boston Bruinsin välistä ottelua.

O’Rourkelle kävi kylmät heti avauskiekon pudottamisen jälkeen, kun Islanders-sentteri Casey Cizikas suoritti epähuomiossa aika lailla tyylipuhtaan jalkapyyhkäisyn ja O’Rourke lensi näyttävästi nurin.

O’Rourke oli onneksi kunnossa ja pystyi jatkamaan peliä normaalisti. Tarina ei kerro oliko O’Rourke normaalia huonommalla tuulelle ottelun läpi, mutta Islandersin kannalta tarina päättyi hyvin, sillä Islanders otti voitosta täydet pinnat maalein 1-0.

NHL-tuomari Dan O’Rourken peli lähti käyntiin reippaalla pannutuksella:

Katso myös: Video: Shea Weber nöyryytti Edmontonin Mikko Koskista maalin takaa – valmentajan haasto pelasti ovelan osuman


Joukkueet: