Video: NHL-tuomarin tiuskaisu osui tv-mikkiin – haistatteli surutta takaisin Kraken-pelaajalle

NHL-tuomari Chris Rooney / Pallomeri.net

NHL-tuomari Chris Rooney osoitti vahingossa todeksi sen, että tuomaritkin käyttävät joskus kovempaa kieltä pelaajien suuntaan.

Seattle Kraken haki varhain tiistaina Suomen aikaa pelatussa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan matkaansa vierasvoiton maalein 7-4. Ottelun avauserässä nähty, tai oikeammin kuultu, tapaus kuitenkin nousi esiin tulosta pontevammin.

Kyseessä oli ensimmäisen erän alkupuolella, jossa Krakenin Haydn Fleury sai jäähyn kampituksesta. Hän soitti tuomiosta sen verran ankarasti poskeaan, että tv-lähetyksessä kuultiin esimerkki siitä, että NHL-tuomari voi joskus sivaltaa myös takaisin.

Näin toki tapahtuu varmasti usein, mutta hyvin harvoin yleisö pääsee sitä kuulemaan. Nyt niin kuitenkin kävi, kun ottelua viheltänyt Chris Rooney oli kuuluttanut tuomion ja sulkenut mikrofoninsa, hän luisteli jäähyaition ohi, antoi pahan katseen Fleuryn suuntaan ja latasi tylysti vastapalloon.

– Haista v***u, Rooney tiuskaisi ja jatkoi matkaansa kohti seuraavaa aloitusta.

Tämä kuului tv-lähetyksessä selvästi, sillä vaikka Rooneyn oma mikrofoni olikin kiinni, niin hän sattui antamaan palautteensa Fleurylle ollessaan tv-lähetyksen efektimikrofonin kohdalla.

NHL-tuomari Chris Rooney pamauttaa takaisin suutaan soittavalle Seattlen Haydn Fleurylle:

Katso myös: Video: Aivan poskettomat kikat – Senators-lupaus Viktor Lodin kynäili häikäisevästi SHL:ssä


Joukkueet: