NHL tuo kaksi runkosarjapeliä Tampereelle – Mikko Rantanen kohtaa Patrik Laineen

Patrik Laine NHL
Kuva: Getty Images

NHL vahvisti torstaina, että ensi kaudella kaksi runkosarjan ottelua tullaan pelaamaan Tampereen hulppeassa Nokia Arenassa.

Suomalaiset NHL-fanit saavat todellista herkkua marraskuussa, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets tulevat pelaamaan kaksi runkosarjan ottelua Nokia Arenassa. Edellisen kerran Suomessa on pelattu maailman parasta jääkiekkoa vuonna 2018.

Colorado ja Columbus tulevat kohtaamaan Tampereella 4. ja 5. marraskuuta.

Suomalaisittain ottelupari ei voisi olla herkullisempi, sillä Coloradon paidassa viilettää Mikko Rantanen, kun taas Columbuksen tähtenä tuikkii Patrik Laine. Laineen sopimus on katkolla tänä kesänä, mutta tähtipelaaja on rajoitettu vapaa agentti, joten Columbuksella on hyökkääjän pelaajaoikeudet vielä ensi kaudella.

Tämän lisäksi myös Nashville Predators ja San Jose Sharks tulevat pelaamaan Eurooppaan. Joukkueet kohtaavat kahdesti Prahassa 7.-8.11. Tämän lisäksi Nashville kohtaa harjoitusottelussa Bernin, kun taas San Josen harjoitusleiri päättyy näytösotteluun Eisbären Berliniä vastaan.

Tampereella pelattavien otteluiden liput tulevat myyntiin perjantaina 29.4. klo 10:00. Halvimmat liput maksavat 69,90€, kun taas kalleimmat ovat 299,90€.


Joukkueet: ,