NBC koosti TOP-listauksen: Näillä NHL-seuroilla on parhaat tulevaisuudennäkymät

Mikko Rantanen
Kuva: Getty Images

NBC on julkaissut mielenkiintoisen listauksen siitä, millä NHL-seuroilla on parhaimmat näkymät, kun tutkaillaan viiden vuoden aikajännettä.

Koko listan ykköseksi on nostettu Mikko Rantasen, Nathan MacKinnonin ja kumppanien tähdittämä Colorado Avalanche, jolle mediajätti siis ennakoi varsin kirkasta tulevaisuutta.

– Coloradolla on paperilla koko liigan lahjakkain ryhmä, ja se vain paranee Alex Newhookin ja Bowen Byramin kaltaisten pelaajien myötä. Pudotuspelimenestys on antanut vielä odottaa itseään, mutta he onnistuvat vielä, NBC:n perusteluissa sanaillaan.

Seuraavaksi NBC on nostanut viime vuosien kestomenestyjä Tampa Bay Lightningin, ja kolmannelle sijalle puolestaan poimittiin Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanes.

Dougie Hamiltonin menettäminen on tietenkin kova paikka, mutta Carolinalla on silti uskomattoman lahjakas joukkue. Potentiaalia on mihin tahansa – kunhan maalivahtipeli toimii.

Neljännelle sijalle ylsi Vegan Golden Knights, ja vitospaikalle poimittiin Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers.

– Panthersin harteilla lepää tällä hetkellä kaikkien aikojen kovimmat odotukset. Kaikki palaset ovat kohdallaan valmennuksesta alkaen, minkä lisäksi joukkueesta löytyy tarvittavaa tähtiloistoa.

TOP5 NHL-joukkueet viiden vuoden säteellä:

  1. Colorado Avalanche
  2. Tampa Bay Lightning
  3. Carolina Hurricanes
  4. Vegas Golden Knights
  5. Florida Panthers

Yllä mainitun viisikon kovimmiksi haastajiksi NBC nosti New York Islandersin, Boston Bruinsin, Washington Capitalsin sekä Pittsburgh Penguinsin.