Video: Silmäkarkkia kiekkonälkään! – NHL julkaisi kauden TOP10-maalit

Connor McDavid NHL komeimmat maalit 2019-2020 - pallomeri.net

NHL on julkaissut virallisilla kanavillaan kauden kymmenen komeinta osumaa – tai kuten videon otsikossakin korostetaan; “ainakin tähän asti”.

Pätkä toimiikin loistavana kivunlievityksenä, kun odottelemme tietoa kauden jatkumisesta. Mukana on tietenkin meidän Pekka Rinne, joka toteutti nelisen kuukautta sitten jokaisen veskarin unelman tekaisemalla maalin.

Luvassa on toinen toistaan komeampia maaleja, jota alleviivannee jo sekin fakta, että koko listauksen lähtölaukauksena toimii sijalle 10 yltänyt, Nashvillen Filip Forsbergin tammikuussa Edmontonia vastaan tehtailema ilmaveiviosuma.

Mainos alkaa:

Toki myöhemmin videolla nähdään myös historian ensimmäinen NHL-ilmaveivimaali, josta vastasi lokakuussa Carolinan Andrei Svechnikov. Ja sama mies onnistui tempussa vielä toistamiseenkin tammikuussa, kuten koostepätkällä päästään todistamaan.

Jos mietitäänkin hieman käynnissä olevaa sesonkia, niin toki se jää historiaan koronaviruspandemian vuoksi, mutta samalla se muistetaan myös ilmaveivien sisääntulon kautena suurimpaan ja kauneimpaan liigaan.

Ja kuka tietää, mitä onkaan vielä edessä…

Kauden TOP-10 komeimmat NHL-maalit…. tähän asti:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Youtubessa.