NHL-toimittajalta kova väite: Patrik Laineella kismaa Jetsin tähtipelaajien kanssa

NHL-toimittajalta kova väite: Patrik Laineella kismaa Jetsin tähtipelaajien kanssa

NHL-toimittaja Elliotte Friedman käsitteli Patrik Laineen tilannetta Sportsnetin 31 Thoughts -podcastissa, jossa kuultiin myös yksi kova väite.

Friedman otti aluksi kantaa Laineen sopimustilanteeseen, joka on herättänyt puhetta jo usean viikon ajan. Mediassa on spekuloitu jopa offer sheetin mahdollisuutta, sillä Winnipeg Jetsillä on isoja ongelmia palkkakattonsa kanssa.

– Laine on oma juttunsa. Hän vaikuttaa haluavan lyhyen siltasopimuksen, Friedman kertoo podcastissa.

Tämän jälkeen NHL-toimittaja teki melkoisen paljastuksen, sillä miehen mukaan Laineella olisi ollut viime kaudella ongelmia Jetsin johtavien pelaajien kanssa.

– Hän ei ollut iloinen viime kauden jälkeen. Osittain se oli hänen vikansa, koska Laine ei ollut niin hyvä kuin hän olisi voinut olla. Lisäksi joidenkin pelaajien tyyli ei ollut hänen makuunsa. Jetsin johtavat pelaajat ovat vaativia ja haluavat jokaisen tekevän kaikkensa yhteisen tavoitteen eteen. Heillä oli sellainen tunne, että Laine ei ollut täysillä mukana. Toisaalta Laine piti heidän vaatimuksiaan älyttöminä, Friedman paljasti.

Mikäli Friedmanin tiedot pitävät paikkansa, niin se ei ainakaan helpota Laineen sopimusneuvotteluita. Suomalainen haluaa nimittäin sellaista palkkaa, että osa Jets-tähdistä jäisi suomalaisen taakse. Mitä se tekisikään joukkuehengelle, jos nyt jo pukukopissa on säröjä.

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut