NHL välittömästi tauolle koronaviruksen takia – “Jaamme monia samoja tiloja ja pukuhuoneita NBA:n kanssa”

Colin white puskumaali nhl - pallomeri.net

Jääkiekkoliiga NHL tiedotti torstaina, että sen ottelut laitetaan toistaiseksi tauolle maailmalla leviävän koronaviruksen takia.

Liigan tiedotteessa kerrottiin, ettei sille jäänyt muita vaihtoehtoja sen jälkeen, kun NBA:nkin sarjakausi päätettiin keskeyttää.

– Sarjamme jakavat monia samoja tiloja ja pukuhuoneita. Näyttää todennäköiseltä, että joku NHL:stäkin testattaisiin positiivisesti jossain vaiheessa. Enää ei ole sopivaa yrittää jatkaa sarjan pelaamista, NHL-komissaari Gary Bettman totesi.

Tiedotteessaan NHL myös kehotti kaikkia pelaajia ja yhteisön jäseniä tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet, jotta viruksen leviäminen saataisiin kuriin.

Pelien mahdollisesta jatkumisesta Bettmann ei osannut sanoa muuta kuin sen, että kiekko putoaa jäähän taas mahdollisimman nopeasti.

NHL:n tiedote asiasta:

Mikäli tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Huhupuheissa on kuultu jopa sellaista, että tietyt tahot olisivat tiedustelleet mahdollisuutta sille, että pudotuspelejä pelattaisiin vielä heinäkuun puolella. Nämä ovat kuitenkin vain huhupuheita, joita vallitsevan tilanteen vuoksi kiertää varsinkin sosiaalisessa mediassa huomattavan paljon.