NHL saapuu Suomeen ensi syksynä – Mikko Rantasen tähdittämä Colorado kohtaa Columbuksen

NHL saapuu Suomeen ensi syksynä – Mikko Rantasen tähdittämä Colorado kohtaa Columbuksen

NHL:n runkosarjaa pelataan ensi syksynä jälleen Suomessa, kun Mikko Rantasen tähdittämä Colorado Avalanche kohtaa Columbus Blue Jacketsin.

Tukholmassa pelataan tänä viikonloppuna NHL:ää, kun Buffalo Sabres ja Tampa Bay Lightning kohtaavat Globenissa. Tapahtuman suurin yllätys saatiin kuulla jo ennen ensimmäistä otteluakaan, kun NHL vahvisti sirkuksen saapuvan myös vuoden päästä Eurooppaan.

Vuoden 2020 pelipaikkoina toimivat Tshekki ja Suomi. Tshekissä kohtaavat Nashville Predators ja Boston Bruins, kun taas Suomeen saapuu Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets.

Näin ollen suomalaiset kiekkofanit pääsevät nauttimaan muun muassa Mikko Rantasen otteista. Muitakin suomalaisia nähdään varmasti kaukalossa, sillä Coloradon riveissä pelaa tällä hetkellä Joonas Donskoi, kun taas Columbuksella on riveissään Joonas Korpisalo ja Markus Nutivaara. Myös Markus Hännikäinen kuuluu Columbuksen organisaatioon tällä kaudella.

Edellisen kerran Suomessa on pelattu NHL-kiekkoa vuonna 2018, kun Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtasivat kahdesti Helsingin Hartwall Arenalla. Vuoden 2020 pelien ajankohta ei ole vielä selvillä, mutta otteluita on ohjelmassa kaksi ja molemmat pelataan Hartwall Arenalla.

NHL saapuu Suomeen vuonna 2020

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut