NHL:ssä uskomaton tilanne viimeisellä kierroksella – todella outo skenaario mahdollinen

Alexander Ovechkin NHL
Kuva: Getty Images

NHL:n runkosarja on päätöskierrosta vaille valmis, mutta useampikin joukkue lähtee viimeiseen otteluun hurjin panoksin.

Itäisessä konferenssissa tilanne on se, että Washington Capitals (89 pistettä), Detroit Red Wings (89), Pittsburgh Penguins (88) ja Philadelphia Flyers (87) ratkaisevat viimeisen pudotuspelipaikan kohtalon.

Washington ja Philadelphia kohtaavat toisensa, mikä mutkistaa (tai näkökulmasta riippuen yksinkertaistaa) tilannetta entisestään.

Mainos alkaa:

Sportsnetin arvostettu toimittaja Elliotte Friedman nosti X:n puolella esiin skenaarion, joka kuulostaa melko absurdilta, mutta on samalla myös täysin mahdollinen.

-Hulluin mahdollinen skenaario tänään: Flyers tarvitsee varsinaisen peliajan voiton, jotta heillä on mahdollisuuksia (pudotuspeleihin). Capitalsille puolestaan kelpaa mikä tahansa voitto. Mutta mitä tapahtuu, jos peli on tasan kolmannessa erässä? Flyersin täytyy tietenkin ottaa maalivahti pois. Näin ollen Capitals voi saada tasatilanteessa mahdollisuuden sinetöidä oman playoffs-paikkansa tyhjiin, Friedman kirjoitti.

Detroit saattaa siis tässä tapauksessa pullahtaa ulos pudotuspeleistä todella erikoisella ja karulla tavalla. Joukkue matkaa omaan runkosarjan päätöskamppailuunsa Montreal Canadiensin vieraaksi.

Tsekkaa myös: Connor McDavid sai 100 syöttöpistettä täyteen – teki samalla huimaa NHL-historiaa

Elliotte Friedman bongasi erikoisen, mutta mahdollisen, skenaarion:

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen Friedmanin X-tilillä.