NHL pyysi Vegasilta anteeksi kohun aiheuttanutta ulosajoa – myös ottelun erotuomarit hyllytettiin loppukaudeksi

Cody Eakin Joe Pavelski NHL - pallomeri.net

Vegas Golden Knights on saanut NHL:n taholta virallisen anteeksipyynnön koskien Cody Eakinin saamaa todella kyseenalaista ulosajoa.

Tsekkaa myös: Video: Cody Eakin lensi suihkuun – tästä alkoi Sharksin uskomaton nousu Game Sevenissä

San Jose Sharksin ja Vegas Golden Knightsin välinen ottelusarja sai dramaattisen päätöksen seiskapelissä, kun kotijoukkue nousi päätöserässä 0-3-tilanteesta rinnalle ja ohi.

Yksi merkitsevä syy tälle ihmenousulle oli Vegasin Cody Eakinin saama ulosajo ja sitä seurannut viiden minuutin rangaistus, jonka aikana kaikki neljä maalia syntyivät. Golden Knights nousi vielä lopussa tasoihin, mutta Sharks vei voiton jatkoerässä.

Mainos alkaa

Suihkukomennukseen johtaneessa tilanteessa Eakin töytäisi poikittaisella mailalla Joe Pavelskia rintakehään.

Mukana oli myös hurja määrä epäonnea, sillä Pavelski törmäsi vielä Paul Stastnyyn, mikä aiheutti sen, että Sharks-hyökkääjä kaatui hallitsemattomalla tavalla ja löi päänsä jäähän. Dramaattisuutta lisäsi myös se, että Pavelski alkoi vuotamaan pahan näköisesti verta.

Tilanteesta riitti puhetta ja Vegasin leirissä ulosajoa pidettiin täysin käsittämättömänä tuomiona. Siunauksensa tälle kannalle antoi nyt myös NHL. Vegasin GM George McPhee kertoi ESPN:lle, että NHL oli ottanut seuraan yhteyttä ja pyytänyt anteeksi.

Tämän lisäksi liiga osoitti vääryyden tapahtuneen hyllyttämällä loppukaudeksi ottelun päätuomarikaksikon, Eric Furlattin ja Dan O’Halloranin.

O’Halloran on viheltänyt NHL:n konferenssifinaaleja yli kymmenen vuotta putkeen, ja hänellä on aktiivituomareista eniten pudotuspeliotteluita vyöllään (212).

Tätä tuomiota NHL pyysi anteeksi:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.

Kaikki NHL-pleijarimatsit suorana lähetyksenä päätyyn saakka välittää Viaplay.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,