NHL:n pudotuspelit 2022: Colorado suurin mestarisuosikki – miten pärjää Florida?

pudotuspelit Stanley Cup NHL Playoffs
Kuva: Getty Images

NHL:n pudotuspelit käynnistyvät ja maailman paras kiekkosarja lähestyy huipennusta. Mikä joukkue vie himotuin Stanley Cupin nimiinsä?

Useampi joukkue on todella hyvin mukana taistelussa ehkäpä jääkiekkomaailman kovimmasta palkinnosta, Stanley Cupista. Jo kauden alussa suurimpien mestarisuosikkien joukkoon nostettu Colorado Avalanche pelasi vakuuttavan runkosarjan, joten Avsin mestaruusjuna on edennyt ainakin toistaiseksi aikataulussa. Colorado onkin kertoimissa nostettu suurimmaksi mestarisuosikiksi, sillä esimerkiksi Coolbetilla kerroin on 4.50.

Suurimmaksi haastajaksi on nostettu koko NHL:n runkosarjan voittanut Florida Panthers, jolle Coolbet tarjoaa kertoimeksi 6.50. Aleksander Barkovin kipparoima joukkue on kiistatta kova, mutta onko pantterilauma NHL Playoffs -maailmassa tarpeeksi tyly, jotta mestaruus on mahdollinen. Se on kenties se suurin pohdinta.

Kolmanneksi suurimmaksi mestarisuosikiksi on nostettu kertoimissa Toronto Maple Leafs, jonka mestaruudesta Coolbet antaa kertoimen 8.25. Joissakin pohdinnoissa Toronton on povattu jäävän jopa avauskierrokselle, kun vastassa on kaksi viime mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning, jonka kerroin mestaruudesta on puolestaan 12.50.

NHL:n pudotuspelit: Kuka on pudotuspelien ykköstykki?

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa pudotuspeleihin myös pelaajakohtaisia kohteita. Tietysti yksi olennaisimmista on se, että kuka valitaan pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kertoimien valossa suosikki palkinnon saajaksi on Nathan MacKinnon, jonka kerroin on 8.00. Tähän perään tarjotaan MacKinnonin joukkuekaveria Cale Makaria, jonka kerroin on puolestaan 14.00.

Listan jatkona ovat Jonathan Huberdeau (16.00), Mikko Rantanen (17.00) ja Aleksander Barkov (18.00).

Tämän lisäksi pystyt tänä keväänä veikkaamaan myös sarjojen sisällä pelaajien edesottamuksia. Kohdevalikoimasta löytyy muun muassa sellainen kohde, että tekeekö Barkov Washington-sarjassa yli/alle 3 maalia.

NHL:n pudotuspelit starttaavat maanantain ja tiistain välisenä yönä neljällä otteluparilla.