NHL-pelaajilta paljastuksia kuplaelämästä: “Huonepalvelun lasku oli tuhansia dollareita”

TSN NHL pudotuspelit kupla - pallomeri.net

ESPN haastatteli yhdeksää NHL-peluria selvittääkseen, millaista joukkueiden elämä niin sanotussa “playoffs-kuplassa” oli.

NHL:n finaalisarja Dallasin ja Tampa Bay Lightningin välillä on yhä kesken, mikä tarkoittaa sitä että parhaimmillaan – tai pahimmillaan – nämä pelaajat viettävät kuplassa yli kaksi kuukautta.

ESPN haastatteli nyt jo kuplasta ulos tulleita pelureita siitä, millaisesta kokemuksesta oikeastaan olikaan kyse.

Mainos alkaa:

Edmontonin kuplassa joukkueensa kanssa ollut peluri muistelee, että he viettivät enimmillään 4-5 päivän jaksoja sisätiloissa.

– Osalla joukkueista oli huoneissaan parvekkeet, osa joukkueista majoittui hotellin keskiosissa, jossa ei ollut edes ikkunoita. Jos et mennyt vankilan pihalle – asfaltilla vuoratulle sisäpihalle, jossa oli Tim Hortonin ruokarekka ja aitaus ympärillä – raitista ilmaa ei saanut.

– Innostuin linja-automatkasta hallille. Kuinka surullista se on? Toinen pelaaja kertaa kokemuksiaan Edmontonissa.

Päihteiden käytössä ei havaittu ongelmia

Ennen kuplaan menoa yleisenä pelkona oli, että tylsistyneiden pelaajien päihteiden käyttö menisi yli. Tällaista ei kuitenkaan pelaajien mukaan ollut nähtävissä.

– Jos jollakin joukkueella on kaksi vapaapäivää pelien välillä, kyseinen joukkue kokoontuu – varsinkin kun pelaajana et ole ollut toisten ihmisten lähellä kuukausiin. Aiotko kertoa 34-vuotiaalle kaverille, ettei hän voi ottaa muutamaa drinkkiä pelin jälkeen tai mennä uima-altaan äärelle? eräs NHL-pelaaja kommentoi ESPN:lle.

Pelaajat myös kertoivat, että mitä pidemmälle pelit etenivät, sen vähemmälle myös juhliminen jäi.

Yleisesti pelaajat kertoivat, että heillä oli todella turvallinen olo. Ravinnolliset seikat olisivat kuitenkin voineet olla paremmalla tolalla.

Osa joukkueista nimittäin oli ruokatarjonnan suhteen etuasemassa rikkaiden seuraomistajien tai parempien ravintolayhteyksien ansiosta. Kun osalla pelaajista ruokatarjonta oli varsin heikkoa, moni turvautui huonepalvelun antimiin.

– Kun pelaajat kirjautuivat ulos hotellista, huonepalvelun lasku oli tuhansia dollareita. Tuhansia! Se oli naurettavaa.

Kuplassa olon aikana NHL-pelaajille on tehty yhteensä 32 374 koronavirustestiä – ilman yhtäkään tartuntaa.