NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma

NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma

NHL Playoffs 2020 saadaan pelattua koronaviruksesta huolimatta, mutta systeemiä joudutaan muokkaamaan oikein huolella. Näin pudotuspelit viedään läpi!

NHL Playoffs 2020:

NHL-kausi jatketaan loppuun 24 joukkueen voimin. Mukaan valittiin runkosarjassa 24 korkeimman pisteprosentin joukkuetta. Näistä kahdeksan parasta selviää suoraan NHL:n pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, kun taas 16 heikointa joutuu hakemaan paikkaa karsintakierroksen kautta. Karsintakierroksella ottelusarjat pelataan paras 5:stä -systeemillä. Puolestaan kahdeksan parasta joukkuetta pelaavat samaan aikaan sijoitusturnauksessa, jossa määritellään joukkueiden sijoitus konferenssissa.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pelataan puolestaan paras 7:stä -systeemillä ja otteluparit muodostuvat konferenssin sijoituksien mukaan. Konferenssissaan korkeimmalle sijoittunut kohtaa konferenssissaan alimmas sijoittuneen, toiseksi korkeimmalle sijoittunut toiseksi alimmas sijoittuneen ja niin edelleen. Otteluparit määrittyvät näin kullakin pudotuspelikierroksella.

Stanley Cup -finaaleissa puolestaan kotijoukkue määritellään runkosarjan pisteprosentin mukaan. Sen kummalla joukkueella oli runkosarjassa korkeampi pisteprosentti, niin saa kotiedun. Tässä tapauksessa se tarkoittaa ainoastaan vaihto-oikeutta, koska yleisöä ei tulla näkemään paikan päällä. Se on vielä arvoitus, että pelataanko Stanley Cupin finaalit joukkueiden omissa halleissa, vai onko pelit ainoastaan yhdessä ennalta määrätyssä paikassa.

Otteluohjelma ja kaavio:

Itäinen konferenssi karsintakierros:

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

Carolina Hurricanes – New York Rangers

New York Islanders – Florida Panthers

Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets.

1. pudotuspelikierros:

St. Louis Blues – x

Colorado Avalanche – x

Vegas Golden Knights – x

Dallas Stars – x

Läntinen konferenssi karsintakierros:

Edmonton Oilers – Chicago Blackhawks

Nashville Predators – Arizona Coyotes

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

Calgary Flames – Winnipeg Jets

1. pudotuspelikierros:

Tampa Bay Lightning – x

Boston Bruins – x

Philadelphia Flyers – x

Washington Capitals – x

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut