Video: NHL:n playoff-lähetyksissä paljon uudistuksia – katsomoefektejä, keinotekoisia yleisöääniä, uusia kuvakulmia

Calgary Flames NHL / Pallomeri.net

NHL uudistaa tv-lähetyksiään tyhjille katsomoille pelattavissa playoff-otteluissa. Luvassa on uusia kuvakulmia, efektejä ja myös yleisöääniä.

Keskeytyksissä kuukausien ajan ollut NHL jatkuu vihdoin 1. elokuuta, kun pudotuspelit starttaavat karsintakierroksen merkeissä.

ESPN uutisoi, että tv-lähetyksissä tullaan näkemään paljon uusia yksityiskohtia, joita liiga kokeilee tyhjille katsomoille Torontossa ja Edmontonissa pelattavissa pudotuspeleissä taatakseen yleisölle mahdollisimman ainutlaatuisen katselukokemuksen.

ESPN:n mukaan luvassa on jo aiemmin mainittuja erikoisuuksia, kuten led-näyttötauluja sekä normaalista huomattavasti poikkeava valaistus. Muun muassa Calgary Flames julkaisi Twitter-tilillään videon siitä, miltä hallin katsomoefektit näyttävät. Halleissa kuullaan myös harjoituspeleissä testattavia keinotekoisia yleisöääniä, joita tuottamassa on ollut myös videopeliyhtiö EA Sports.

Katsojien puuttuminen lehtereiltä mahdollistaa myös kameroiden sijoittamisen ennen näkemättömiin paikkoihin. Uusia kamerakulmia onkin luvassa peräti 12 kappaletta. Tarjolla on lisäksi kuvaa yläilmoihin nousevasta 360-asteisesti kuvaavasta kamerasta.

Tältä näyttävät NHL:n uudet katsomoefektit:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma