NHL:n uudistus ei toiminut vielä odotetulla tavalla – pelaajat ja tuomarit katosivat virtuaalimainosten alle

NHL virtuaalimainokset

NHL:n tälle kaudelle tekemä uudistus ei vielä toiminut odotetulla tavalla, sillä pelaajat ja tuomarit jäivät virtuaalimainosten alle.

NHL:n ottelulähetykset mullistuivat alkaneella kaudella, sillä NHL-lähetyksissä siirryttiin virtuaaliseen laitamainontaan. Kyseinen järjestelmä oli käytössä jo vuoden 2016 World Cupissa.

Vaihtuvien mainosten lisäksi järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi tilastojen tuomisen entistä vahvemmin lähetyksiin ja enemmän näyttävyyttä maalien syntyessä. Paikan päällä hallissa oleville ihmisille kaukalo näyttää samalta kuin ennenkin, eli he eivät näe virtuaalista järjestelmää.

Ennen tätä muutosta virtuaalisia mainoksia on nähty NHL-lähetyksissä muun muassa jäässä ja plekseissä, mutta aiemmin mainoksia ei ole nähty alueilla, jossa pelaajia pyörii.

NHL:n varsinaisella avauskierroksella nähtiin, että järjestelmä ei vielä pelittänyt ihan parhaalla tavalla. Järjestelmä bugitti varsin villisti välkkyen ja koomisena puolena asiassa oli se, että pelaajat ja tuomarit katosivat mainosten alle.

ESPN:n mukaan NHL kehitti järjestelmää seitsemän vuoden ajan ja se maksoi kymmeniä miljoonia dollareita. Kehittämisestä huolimatta systeemissä vaikuttaisi olevan hiukan laittamista.

Pelaajat ja tuomarit katosivat välillä virtuaalimainosten alle NHL-lähetyksessä:

Katso myös: Jani Hakanpää heti nyrkkihippasilla – kyseenalainen taklaus kuumensi tunteet