NHL:ssä karmaiseva loukkaantuminen – Mihail Sergatshov vietiin paareilla, pelaajat kauhuissaan

Mihail Sergatshov

NHL:ssä nähtiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä karmea loukkaantuminen, kun Tampa Bayn Mihail Sergatshov taittoi jalkansa.

Venäläispuolustaja teki paluun kaukaloon New York Rangersia vastaan yli kahden kuukauden tauon jälkeen. Aivan uskomaton epäonni päätti kuitenkin taiston toisessa erässä ja samalla koko kausi on vaarassa.

Sergatshov meni karvaamaan kiekkoa Rangersin Alexis Lafrenierelta, joka oli valmiina prässiin. Hyökkääjä antoikin kovan vastataklauksen, joka lennätti Tampa-puolustajan selälleen. Sergatshovin harmiksi kaatuminen tapahtui sen verran holtittomasti, että mies kaatui karusti jalkansa päälle.

Tuska oli heti valtaisa, joten ensimmäiset reaktiot näyttivät sen, että nyt kävi pahasti. Itkevä Sergatshov vietiin lopulta pukusuojaan paareilla. Loukkaantuminen säikäytti myös muut pelaajat, jotka antoiva järkyttyneitä kommentteja medialle ottelun jälkeen.

– Oli hirveää nähdä hänet niissä kivuissa, Victor Hedman totesi Aftonbladetin mukaan.

– Se oli kamalaa. Ja se selvästi vaikutti joukkueeseemme. Kaikilla on oma perhe, mutta näiden henkilöiden kanssa viettää ison osan elämästään. Tällaisilla hetkillä tämä on jääkiekkoa suurempaa, Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper puolestaan totesi.

Mihail Sergatshov itki kivusta loukkaantumisensa jälkeen


Pelaajat:
Joukkueet: