Liigapörssi pilalle -työkalu tarjoaa huikeaa apua NHL:n valmentajapeliin

Sebastian Aho NHL

NHL:n valmentajapeli Hockey GM jatkuu NHL-kauden tapaan, joten lätkäfanit pääsevät jälleen mittelemään paremmuudestaan tästä fantasy-pelissä.

Täysin identtinen peli supersuositun Liigapörssin kanssa oleva Hockey GM tarjoaa NHL-faneille mahdollisuuden luoda joukkue maailman parhaan kiekkosarjan pelaajista. Omien pelaajiensa edesottamuksista palkitaan pisteillä, jotka sitten määrittävät sijoitukset valmentajien keskuudessa.

Pallomeri.net on tarjonnut jo vuosien ajan lukijoilleen Liigapörssi pilalle tilastojen avulla -työkalun, jossa on näkynyt kaikki tarvittava valmentajapeliin. Työkalu onkin lunastanut lätkäfanien keskuudessa armottoman suosion ja monelle on tullut siitä arkipäiväinen asia, jota ilman pelaaminen olisi huomattavasti haastavampaa.

Mainos alkaa:

Liigapörssi pilalle -työkalusta on tarjolla myös NHL-versio, jossa on kaikki täysin samat ominaisuudet kuin Liigan puolella. Näin ollen Hockey GM -peliä pelaavat saavat käyttöönsä huiman määrän erilaisia tilastoja sekä apuvälineitä, mitä et löydä mistään muualta!

Mikäli haluat lyödä kaverit kimpassasi, niin tässä on yksi olennainen osa tavoitettasi, koska tätä työkalua ei todellakaan kannata jättää hyödyntämättä.

LIIGAPÖRSSI PILALLE -TYÖKALU!