Video: NHL julkaisi upean fiilistelyvideon – helmikuun ulkoilmaottelut pelataan huikeissa puitteissa

NHl on Lake Tahoe / Pallomeri.net

NHL julkaisi sosiaalisessa mediassa mahtavan fiilistelyvideon koskien helmikuussa pelattavia ulkoilmaotteluita.

NHL kertoi tiistaina, että kauden 2020-2021 ulkoilmaottelut siirtyvät poikkeuskaudella perinteikkäästi järvimaisemiin, kun Nevadan ja Kalifornian rajalla sijaitsevan Lake Tahoen rantamilla toisensa kohtaavat ensiksi Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights 20. helmikuuta ja seuraavana päivänä yhteen iskevät Philadelphia Flyers ja Boston Bruins.

Liigan johto on haaveillut tällaisesta tempauksesta jo pitkään.

– Vuosien saatossa olemme harkinneet roppakaupalla erilaisia, stadionista poikkeavia pelipaikkoja, mutta suurten yleisömäärien vuoksi suunnitelmista on aina jouduttu luopumaan. Tällä kaudella, kun yleisöä ei ole, voimme viedä pelin takaisin juurilleen, kun ottelut pelataan Lake Tahoen henkeäsalpaavissa maisemissa, liigan komissaari Gary Bettman hekumoi medialle.

Mainos alkaa

Nyt liiga on myös julkaissut sosiaalisen median kanavissaan aivan huikaisevan fiilistelyvideon koskien ulkoilmaotteluiden puitteita. Videolta on helppo todeta, ettei Bettmann liioittele alkuunkaan kehuessaan Lake Tahoen maisemia ja todetessaan, että luvassa on jotain aivan ennenkokematonta.

NHL julkaisi näyttävän videon tulevien ulkoilmaotteluiden maisemista:

Katso myös: Klassikkovideo: Patrik Laine & NHL-uran ensimmäinen hattutemppu Jetsin oman selostajan hehkuttamana