Video: NHL:n Lake Tahoe -idyllistä tuli täydellinen farssi – jää petti auringonpaisteessa, pelit jouduttiin siirtämään ilta-aikaan

NHL Lake Tahoe jääfarssi / Pallomeri.net

NHL:n idylliset ja odotetun Lake Tahoen ulkoilmamatsit eivät menneet suunnitelmien mukaan, kun auringonpaiste pilasi jään.

Sierra Nevadan vuoristomaisemissa Lake Tahoen rannalla Kalifornian ja Nevadan rajalla pelataan tänä viikonloppuna NHL:ää täysin poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights pääsivät korkkaamaan upean näyttämön Suomen aikaa lauantaina iltakymmeneltä alkaneessa ottelussa, eli peli alkoi kirkkaimman auringonpaisteen aikaan paikallista aikaa.

Taivaan täydeltä porottanut aurinko pehmensi jään, kun mainokset keräsivät kaukaloon lämpöä, vaikka aurinko porotti ”vain” yhden plusasteen voimin. Pelaajien ja tuomarien terät upposivat valtaviin railoihin ja sinänsä idylliset olosuhteet muuttuivat äkkiä todella vaarallisiksi.

Mainos alkaa

Vielä avauserä saatiin vietyä läpi. Toisen erän alku viivästyi ja viivästyi, kun NHL:n pamput pohtivat, miten jääongelma ratkaistaan. Lopulta NHL ilmoitti jatkavansa ottelua vasta paikallista aikaa yhdeksältä auringon laskettua, eli sunnuntaina aamuseitsemältä Suomen aikaa.

Lopulta ottelua päästiin jatkamaan siis kahdeksan tunnin mittaiseksi venyneen erätauon jälkeen, mutta tauko kannatti, sillä illan jo pimettyä myös jää oli paljon paremmassa kunnossa.

Sunnuntaina Lake Tahoen näyttämöllä kohtaavat Boston Bruins ja Philadelphia Flyers. Ottelu oli määrä pelata niin ikään päiväsaikaan, mutta peli siirrettiin illan puolelle ja pelataan varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Lake Tahoen NHL-idyllistä tuli totaalinen farssi, kun jää petti auringonpaisteessa:

Katso myös: Video: Jesperi Kotkaniemi viimeisteli näyttävän osuman läpiajosta


Joukkueet: ,