Pelaajien viihtyvyyteen panostetaan NHL-kuplissa – tarjolla muun muassa elokuvateattereita ja ravintoloita

NHL-kupla / Pallomeri.net

NHL on paljastanut yksityiskohtia siitä, millaisiin oloihin pelaajat lukittautuvat jatkaakseen kautta. Pelaajien viihtyvyyteen on pyritty panostamaan.

NHL kertoo kotisivuillaan yksityiskohtaisia tietoja siitä, mitä pelaajien elämä pitää sisällään loppukauden pelikaupungeissa, eli Edmontonissa ja Torontossa. Kauden loppuhuipennuksessa korostuvat terveys, turvallisuus ja päivittäinen eläminen NHL-kuplassa.

Asiantuntijat esittelivät protokollat, jotka on tehty yhteistyössä Kanadan ja Yhdysvaltain tartuntatautiasiantuntijoiden avulla. Säännöstöillä on valtion, provinssien ja kaupunkien viranomaisten hyväksynnät.

Kausi jatkuu siten, että sekä itäisen että läntisen konferenssin neljä parasta pelaavat konferenssien sijoista 1-4. Sijoille 5-12 päätyneet puolestaan kamppailevat paras viidestä -sarjoissa paikoista 16 parhaan joukkoon.

Mainos alkaa

Liigan komissaari Gary Bettman painottaa, että kuplassa olemisen tärkein seikka on varmistaa terveys ja kaikista huolta pitäminen.

– Emme voi sallia kuplasta lähtemistä.

– Tähän mennessä tällä viikolla ei ole tullut uusia positiivisia testituloksia. Siitä pitää kiittää pelaajia, jotka ottavat asian vakavasti ja huolehtivat tarvittavasta ennaltaehkäisystä, varakomissari Bill Daly jatkaa.

Kuplassa on myös ravintoloita, elokuvateattereita, virkistysalueita, neuvotteluhuoneita ja kuntosaleja. Hotelleista löytyy myös tilat, joissa voi katsella muiden joukkueiden otteluita, joten pelaajien viihtyvyyden eteen on pyritty tekemään kaikki mahdollinen.

Lue myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma