NBC listasi: Näillä NHL-joukkueilla tulevaisuus näyttää parhaalta

Mikko Rantanen Nathan MacKinnon Colorado Avalanche NHL - pallomeri.net

NBC:n toimitus on napannut kristallipallon käteen ja kurkistanut sen syövereihin. Sieltä paljastui, että Colorado Avalanchella asiat ovat kuosissa.

Avs nimittäin sijoittui ykköseksi listauksessa, jossa rankattiin NHL-joukkueet järjestykseen puhtaasti sen mukaan, miltä tulevaisuus niiden saralla näyttää.

Avalanchen ykkössijaa perusteltiin joukkueen rakenteen kautta.

– Heillä on supertähtiä, jotka ovat vasta tulossa parhaaseen ikäänsä. Ydinpelaajilla on vieläpä pitkät sopimukset taskussaan, mutta palkkakatossa on silti mukavasti tilaa täsmähankinnoille. Tulossa on myös todella mielenkiintoisia nuoria pelaajia, perusteluissa todetaan.

Mainos alkaa

– Asiat ovat hyvin nyt ja tulevaisuudessa, elleivät he sitten sössi asioita todella radikaalilla tavalla. He voivat voittaa Stanley Cupin jo nyt – ja todellinen mestarisuosikki Avs tulee olemaan ainakin seuraavan viiden kauden ajan.

Kakkossijan valtasi Tampa Bay Lightning.

– Joukkue on ollut yksi NHL:n parhaista jo yli viiden kauden ajan. Se kuitenkin jahtaa yhä samalla ydinporukalla saavuttamatta jäänyttä mestaruutta. Tampalla on ehdottomia huippupelaajia jokaiselle paikalle ja rosterissa löytyy syvyyttäkin. Lisäksi avainpelaajia on kiinnitetty pitkillä sopimuksilla.

Jos sitten hypätään listan toiseen päähän, niin kyseenalaisen jumbosijan itselleen nappasi Ottawa Senators.

– Pitäisi ehkä olla optimistisempi, sillä onhan Senatorsilla hyviä nuoria pelaajia. Kaikki lähtee kuitenkin omistajuudesta. Siitä syystä on vaikea luottaa tämän seuran tulevaisuuteen, NBC:n perusteluissa sanaillaan.

NHL-joukkueiden parhaat tulevaisuudennäkymät – TOP5:

1. Colorado Avalanche

2. Tampa Bay Lightning

3. Boston Bruins

4. Pittsburgh Penguins

5. Washington Capitals

Koko listauksen perusteluineen voit käydä tsekkaamassa NBC:n sivuilta.

Lue myös: Haastattelussa Mikko Rantanen – ”Kyllä sitä mielummin on karanteenissa täällä kuin Amerikassa”