Lähde: Maailman parhaat pelaajat iskevät yhteen NHL:n järjestämässä maajoukkueturnauksessa vuonna 2025

TUTO IIHF Jääkiekko Pelaajayhdistys Kanadan NHL
Kuva: Getty Images

NHL:n sisäpiiritoimittajiin kuuluva Frank Seravalli kertoo, että NHL ja pelaajayhdistys järjestävät neljän maan huipputurnauksen.

Rapakon takaa on tulossa upeita uutisia jääkiekon ystäville, sillä maailman parhaat pelaajat ottavat toisistaan mittaa pitkän tauon jälkeen maajoukkueturnauksessa NHL:n sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan.

Seravalli kertoi X-tilillään, että liigan johdon ja pelaajayhdistyksen on tarkoitus tiedottaa myöhemmin perjantaina, että odotettu maajoukkueturnaus pelataan helmikuussa 2025.

Turnauksen pelipaikoiksi on kaavailtu Kanadan puolella Montrealia ja USA:ssa Bostonia. Turnaukseen osallistuu Seravallin mukaan neljä maata, jotka ovat Kanada, Yhdysvallat, Suomi ja Ruotsi.

Edellisen kerran NHL-pelaajat osallistuivat maajoukkueturnaukseen syyskuussa 2016, kun Torontossa järjestettiin World Cup. Seravalli väläyttää myös mahdollisuutta siitä, että tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessa julkistettaisiin samalla se, että maailman parhaat pelaajat palaisivat olympiajäille vuoden 2026 talvikisoissa.

Tsekkaa myös: Hylätty presidentinvaalien ääni herättää hilpeyttä – Jaromir Jagr sai äänen Pirkanmaalta


Joukkueet: