NHL ilmaiseksi – tässä live stream kaikkiin otteluihin

Yle Leijonat NHL-pelaajat Florida Panthers Aleksander Barkov
Kuva: Getty Images

Maailman paras jääkiekkosarja NHL näkyy jatkossa ilmaiseksi. Katso kaikki ottelut suorina lähetyksinä aina Stanley Cupin finaaleihin asti. Tässä live stream!

NHL-kaudesta 2021-2022 on tulossa ikimuistoinen, sillä suomalaispelaajat jatkavat nousua kohti maailman eliittiä. Sebastian Aho, Aleksander Barkov, Patrik Laine ja Mikko Rantanen ovat sellaisia tähtinimiä, että tulosta tulee pelistä toiseen.

Nyt mukaan pääsee myös Seattle Kraken, joten kaukalossa nähdään täysin uusi joukkue. Pystyykö kukaan haastamaan tuplamestaruuden voittanut Tampa Bay Lightningia vai onko luvassa jälleen yhden seuran show?

Mainos alkaa:

Luvassa on taatusti yksi kaikkien aikojen kausista ja sitä on myös TV-tarjonta, sillä nyt tarjolla on jokainen kauden ottelu suorana lähetyksenä. Näet siis myös Stanley Cupin finaalit maksutta!

NHL-kausi 2021-2022 ilmaiseksi – näin katsot kaikki ottelut

Nyt on tarjolla poikkeuksellisen upea tarjonta maailman parasta kiekkoa, sillä Unibet-TV tarjoaa kauden jokaisen ottelun ilmaiseksi omassa palvelussaan.

Alta pääset lukemaan ohjeet, miten saat lähetyksen vaivattomasti käyntiin.

Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!