NHL Global Series: Colorado – Columbus – näin katsot ottelun TV:stä

Mikko Rantanen Global Series
Kuva: Getty Images

NHL Global Series rantautuu Tampereelle, kun Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets kohtaavat Nokia Areenalla.

NHL:n runkosarjan otteluista päästään nauttimaan Suomessa, kun sekä perjantaina että lauantaina pelataan pisteistä Nokia Areenalla. Vastakkain on hallitseva mestari Colorado Avalanche sekä Columbus Blue Jackets. Tarjolla on todella tärkeät pisteet, koska kummankaan kausi ei ole käynnistynyt odotetulla tavalla.

Coloradon tekemisessä on ollut havaittavissa pientä mestaruuskrapulaa, kun taas Columbuksen puolella kaikki uhkakuvat ovat toteutuneet ja joukkue majailee sarjan hännillä.

Se on varmaa, että ainakin suomalaisilla NHL-tähdillä on poikkeuksellisen paljon näytönhaluja, sillä katsomot pullistelevat tuttuja sekä ympäri Suomen tulleita kiekkofaneja. Miten käy Mikko Rantasen ja Patrik Laineen yhteenotossa?

Näin katsot Colorado-Columbus-ottelun TV:stä

NHL:n TV-oikeudet ovat tunnetusti Viaplayn hallussa, joten perjantain ottelun pääset katsomaan sitä kautta suorana lähetyksenä. Mikäli et omaa maksupakettia, niin tarjolla on myös ilmainen vaihtoehto, koska Ylen TV2-kanava välittää myös taiston suorana lähetyksenä. Näin ollen kaikilla on mahdollisuus päästä nauttimaan NHL-kiekosta.


Joukkueet: ,