NHL-pelurin yllättävä kuolema on järkyttänyt kiekkomaailmaa

Colby Cave Edmonton Oilers - palomeri.net

NHL-seura Edmonton Oilersia edustava Colby Cave, 25, menehtyi lauantaina. Syynä oli aiemmin tällä viikolla saatu äkillinen aivoverenvuoto.

Yllättävä kuolema on järkyttänyt nuorukaisen perheen lisäksi myös suuresti kiekkomaailmaa – ja ennen kaikkea Caven joukkuetovereita.

– Ei tämä käy millään järkeen… Sydämeni on raskas tänään. Sinä olit uskomaton persoona, joka toi aina niin paljon energiaa ja positiivisuutta huoneeseen ja ihmisten elämään. Sinua tullaan kaipaamaan syvästi, Caver. Lähetän kaiken rakkauteni Emilylle ja koko Caven perheelle tänä vaikeana aikana, Oilersin kapteeni Connor McDavid kirjoitti Instagramissa, johon hän lisäsi kuvan menehtyneestä joukkuetoveristaan.

Myös ex-joukkuetoveri David Pastrnak avasi tuntojaan sosiaalisen median puolella.

– Lepää rauhassa, Caver! Sydämen särkeviä uutisia. Olin onnekas, kun sain olla sinun ystäväsi ja joukkuekaverisi. Sinulla oli aina positiivinen asenne ja hymysi. Muistan sinut ikuisesti, Boston Bruinsin maalitykki Pastrnak sanoi.

Myös Wayne Gretzky julkaisi Twitterissä osanottonsa hänen ja Janet-vaimonsa puolesta.

– Janet ja minä olemme todella surullisia kuultuamme Colbyn menehtymisestä. Hän oli mahtava jääkiekkoilija, jolla oli valoisa tulevaisuus, mutta hän oli vielä parempi persoonana. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat hänen vaimonsa Emilyn ja koko perheen luona, Gretzky sanoi.

Cave pelasi tällä kaudella NHL:n puolella yhteensä 11 ottelua, kun taas AHL:n puolella pelejä kertyi tilille yhteensä 44 kappaletta. Edmontonin lisäksi hyökkääjä on pelannut NHL:ssä Boston Bruinsin paidassa. Miehen koko uran tilastoihin voit tutustua Eliteprospectsin sivuilla.

Colby Cave oli pidetty joukkuetoveri:


Pelaajat:
Joukkueet: