Video: NHL 22 -pelistä julkaistiin ensimmäinen gameplay-traileri – esittelyssä uusia ominaisuuksia

NHL 22 gameplay traileri - pallomeri.net

NHL 22 -konsolipelistä on julkaistu ensimmäinen gameplay-traileri, jonka myötä saamme nähdä, miltä peli todellisuudessa tulee näyttämään.

Trailerilla esitellään pelin uusia ominaisuuksia. Grafiikka tulee varsinkin uuden sukupolven konsoleilla näyttämään todella hyvältä realististen heijastusten ja muiden yksityiskohtien kera.

Pääsemme myös katsastamaan pintaa syvemmälle, miltä uusi Superstar X-Factor -ominaisuus näyttää. Kyseisen ominaisuuden kautta pelaaja pääsee ottamaan käyttöön NHL:n supertähtien nimikkoliikkeitä – olivat ne sitten puolustuspeliin tai hyökkäyspään veiveihin liittyviä asioita.

Mainos alkaa

Ja kuten sana ”gameplay” paljastaakin, trailerilla nähdään myös, miltä itse peli näyttää, kun toiminta on käynnissä. Sanottakoon ensisilmäyksen perusteella, että konsolilätkän priimus näyttää lukuisista uudistuksista huolimatta säilyttäneen perusluonteensa – oli se sitten hyvä tai huono asia. Tämä jääköön jokaisen itsensä pääteltäväksi.

Taannoisen julkaisutrailerin yhteydessä pelin sanottiin olevan ”historian suurin graafinen ja pelillinen loikka” kyseisen pelisarjan historiassa. Komealtahan tuo näyttää, sitä ei käy kiistäminen.

NHL 22 gameplay-traileri:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen EA Sportsin YouTubessa.