Video: Gretzky ja Ovechkin kohtasivat NHL 20 -pelissä – Ovechkin juhli villisti dramaattista tasoitustaan

Wayne Gretzky vs Alexander Ovechkin NHL 20 / Pallomeri.net

Wayne Gretzky ja Alexander Ovechkin kohtasivat NHL 20 -pelin virtuaaliareenalla ja keräsivät varsin mukavan potin hyväntekeväisyyteen.

Wayne Gretzky ja Alexander Ovechkin astelivat ensimmäistä kertaa ikinä samaan kaukaloon, kun kaksikko kohtasi hyväntekeväisyysottelussa NHL 20 -videopelissä.

Supertähtikaksikko keräsi rahaa Edmontonin ruokapankille sekä MSE-säätiön ”Feeding the Frontlines” -rahastoon. Kiekkofanit pääsivät seuraamaan kaksikon otteita Ovechkinin seuran Washington Capitalsin Twitch-tilin kautta ja heillä oli mahdollisuus tehdä lahjoituksia koko lähetyksen ajan.

Mainos alkaa

Gretzkyn ja Ovechkinin NHL 20 -mittelön oli tarkoitus mennä paras kolmesta systeemillä. Ensimmäinen ottelu meni jatkoajalle, kun Ovehckin tasoitti dramaattisesti vain 2.8 sekuntia ennen peliajan loppua. Ovechkinin tuuletus oli myös sen mukainen, joten nyt on selvää, että hän nauttii maalinteosta videopeleissäkin ihan yhtä täysin rinnoin kuin aidossakin kaukalossa.

Vanha kettu Gretzky kuitenkin vei matsin nimiinsä jatkoajalla maalein 5-4. Toinen ottelu oli enemmän Ovechkinin näytöstä ja tilanteen ollessa kahden erän jälkeen Ovechkinille 4-1, päätti kaksikko yhteistuumin, että pelit olivat siltä kertaa pelattu.

Gretzky ja Ovechkin lupasivat myös kukin lahjoittaa yhtä paljon kuin katsojatkin ja lopullinen potti nousi yli 40 000 dollariin.

Alexander Ovechkin tasoittaa dramaattisesti ja juhlii sen mukaisesti:

Wayne Gretzky vie kaksikon ensimmäisen NHL 20 -matsin jatkoajalla:

Tsekkaa myös: Dominik Hasek räväytti uutispommin – harkitsee presidenttiehdokkuutta


Pelaajat: ,