Chelsean tuska jatkui putoamisella Mestarien liigasta – N’Golo Kante hukkasi kaksi huippupaikkaa

N'Golo Kante Chelsea

Tuskaista kautta pelaava Chelsea joutui pettymään Mestarien liigassa. N’Golo Kante oli epäonnen soturi hukattuaan kaksi huippupaikkaa.

Chelsean pettymysten sarjaksi muodostunut kausi sai jälleen uuden lisäyksen, kun joukkue putosi Mestarien liigasta hävittyään toisen puolivälieräottelun Real Madridille maalein 2-0. Real paineli välieriin lopulta yhteismaalein 4-0.

Tappio olisi todennäköisesti häämöttänyt joka tapauksessa, mutta Chelsean asiaa ei varsinaisesti auttanut paikkojen tuhlaaminen. Todellisena epäonnen soturina kunnostautui N’Golo Kante, joka ei saanut palloa sisään kahdesta loistopaikasta.

Ensin hän pääsi ottelun 11. minuutin aluksi huippupaikkaan päästyään vetämään rangaistusalueen sisäpuolelta vapaan laukauksen. Pallo tuli kuitenkin hänen huonommalle jalalleen, eikä Kante saanut palloa vasurillaan edes maalia kohti.

Toisella jaksolla Kante sai uuden mahdollisuuden ja tällä kertaa hän oli vielä lähempänä maalia. Tällä kertaa Kanten veto kuitenkin kilpistyi Real-pakkiin ja maali jäi syntymättä myös toisella yrittämällä.

N’Golo Kante sai ensimmäisen loistopaikkansa ottelun 11. minuutilla:

Kante pääsi toisella jaksolla yrittämään toista kertaa lähietäisyydeltä, mutta tälläkin kertaa tuloksetta:

Katso myös: Cristiano Ronaldo vei vastustajan kuristusotteella maahan – selvisi pelkällä varoituksella


Joukkueet: