Washingtonin NFL-pelinrakentaja Dwayne Haskins sai potkut – taustalla uskomatonta sekoilua

Dwayne Haskins Washington Football Team potkut NFL - pallomeri.net

Washington Football Teamin pelinrakentaja Dwayne Haskins, 23, on saanut potkut. Syynä potkuihin olivat heikot esitykset niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Haskins oli tallentunut ennen joulua valokuviin strippiklubilla, johon hän oli saapunut ilman maskia. Palkintona tästä hän sai 40 000 dollarin sakot, sillä kyseessä oli jo toinen kerta, kun Haskins rikkoi koronaprotokollaa tämän kauden aikana.

Maanantaina Washington Football Team julkisti, että se on antanut potkut Haskinsille, jonka otteet kentälläkin ovat jättäneet paljon toivomisen varaa.

– Tänään iltapäivällä tapasin Dwaynen kanssa ja kerroin, että vapautamme hänet. Sanoin, että uskon olevan molempien osapuolien etujen mukaista, kun tiemme eroavat. Haluamme kiittää Dwaynea hänen suorituksistaan kahden viime kauden aikana ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaan, joukkueen päävalmentaja Ron Rivera sanaili tiedotteessa.

Washington varasi Haskinsin ykköskierroksella vuoden 2019 varaustilaisuudessa, ja saman vuoden keväällä nuorukainen solmi joukkueen kanssa neljän vuoden ja noin 14,4 miljoonan dollarin tulokassopimuksen.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen Washington Football Teamin Twitter-tilillä.

Tsekkaa myös: Video: Clippersin Kawhi Leonard loukkaantui todella verisesti – joukkuetoverin kyynärpää kajahti voimalla naamaan


Pelaajat:
Joukkueet: