Accuscoren NFL villi kortti -lauantai

NFL AccuScore | Pallomeri.net
NFL AccuScore | Pallomeri.net

NFL:n villi kortti -kierros käynnistyy tänään kahdella ottelulla ja jatkuu huomenna myöskin kahdella matsilla. Accuscoren supertietokone on jälleen tehnyt työtä käskettyä ja niputtanut ottelut poikki ja pinoon, jotta me voimme keräillä hedelmät. Näin mennään:

Kansas City vs Houston Texans

Accuscoren ennusteet kauden aikana Chiefsin otteluissa osuivat suhteella 12-4 ja Texansin oteluissa 11-5. Erityisesti Chiefsin vahvuuden simulaatiot ennustivat jo hyvissä ajoin ja myös villi kortti –kierroksella Chiefs on tietokonesimulaatioiden perusteella suosikki.

NFL villi kortti -kierros chiefs texans

Kansas City voitti 10 000 simuloidusta ottelusta 54.9%, keskimäärin kolmen pisteen erolla. Chiefsin pelinrakentaja Alex Smith heittää keskimäärin 255 jaardia ja saavuttaa QB-ratingin 96.3, kun Brian Hoyer linkoaa keskimäärin 267 jaardia, QB-ratingin jäädessä 89.3:n.

Pittsburgh vs Cincinnati

Bengalsin otteluissa Accuscoren saldo kaudelta on 12-4 ja Steelersin 11-5. Villi kortti –ottelussa simulaatiot ennustavat Bengalsin vievän niukan voiton 53% todennäköisyydellä.

NFL villi kortti -kierros steelers bengals

Steelersin pelinrakentajan Ben Roethlisbergerin ennustetaan tykittävän palloa ilmaan huikeat 327 jaardia ja onnistuen vähintään yhdessä TD-heitossa. Myös Bengalsin pelinrakentajan A.J McCarronin odotetaan pelaavan kelpo-ottelun ja löytävän toisen AJ:n, A.J. Greenin 82.5 jaardin arvoisesti. Steelersin Antonio Brown vie kuitenkin voiton kiinniottojaardeissa hulppealla 131 jaardilla, mutta tästä huolimatta Bengals voittaa keskimäärin 2 pisteellä,

 

Expertin vetovalinta:

Vaikka kauden saldo sekä Chiefsin että Texansin otteluissa on tasoitustenkin kanssa loistava, tänään on pakko valita Bengals. Steelersin hyökkäys on huikea, mutta saattaa yskähdellä Bengalsin tiukkaa puolustusta vastaan. Lisäksi Big Ben on heitellyt normaalia enemmän syötönkatkoja, mikä kääntää nopeasti ottelun Bengalsin eduksi. Bengalsilla on omat ongelmansa hyökkäyksessä, mutta pari isoa peliä saattaa riittää voittoon puolustuksen kestäessä. Myös kotiyleisön tuki on Cincissä poikkeuksellinen. Haetaan yllätystä isolla kertoimella ja Bengalsin suoraa voittoa!

Tutustu Accuscoren analyyseihin tästä!