NFL-vihjeet: Villi kortti -kierroksen valinnat sunnuntaille!

NFL-vihjeet: Villi kortti -kierroksen valinnat sunnuntaille!

NFL-vihjeet avasivat playoffit 1/2 tuloksella. Tänään jatketaan ja vuorossa on toiset Villi kortti -kierroksen ottelut, jotka ovat vähintään yhtä mielenkiintoisia kuin edelliset. Ensimmäisenä nähdään Ravensin koitos Chargersia vastaan ja yötä vasten pelataan Chicagossa Bears – Eagles.

NFL-vihjeet: Villi kortti -kierroksen valinnat sunnuntaille

Baltimore Ravens – Los Angeles Chargers

Valinta: Alle 41.5 (2.02) @Coolbet

Ravens ja Chargers ovat jo kertaalleen kohdanneet tällä kaudella, ja tuolloin Ravens oli puolustuksensa dominoinnin myötä parempi lukemin 10-22. Chargers oli tuossa ottelussa jatkuvasti pitkissä kolmansissa yrityksissä eikä saanut juuri mitään aikaan hyökkäyksessään. Ravens puolestaan jyskytti juoksupelillä riittävästi pisteitä ja otti tyylikkään vierasvoiton.

Tänään tilanne on kuitenkin taas uusi, eikä viime kerrasta ole todennäköisesti muuta kuin hyötyä Chargersille, kun se on saanut ”harjoitella” tuota vaikeaa Ravensin puolustusta vastaan. Heittoblokkaaminen on Chargersin kannalta saatava toimimaan, sillä Ravens tulee antamaan rajua painetta kohti Philip Riversia. Se miten tämä mahdollisesti saadaan Chargersin kannalta toimimaan on se, miten running backkien osuutta blokkaamisesta muokataan. Tarkkasilmäiset seuraajat kiinnittävätkin tässä ottelussa huomionsa siihen, miten hyökkäyksen linja poimii miehensä ja kuinka Chargersin RB juoksee muodostelman poikki. Geoff Schwartz selittää asian NFL.comin mukaan kuvaavasti täällä.

Kun pallo puolestaan on Ravensilla, on rookie QB Lamar Jackson ison äärellä playoffeissa, jolloin kokemusedun myötä suosimme Chargersia tässä matchupissa. Jackson on kuitenkin uniikkipelaaja juoksu-uhan myötä, mikä on ollut ilmeisesti aina viikosta 11 lähtien. Juoksusta puheenollen siinäpä se Ravensin isoin ase onkin, Gus ”Bus” Edwards moukutti 6.6 jaardin keskiarvolla edellisessä kohtaamisessa, mikä lupaa hyvää myös tähän koitokseen.

Ottelusta pitäisi olla luvassa tarkkaa ja turvallisiin ratkaisuin liikkeelle lähteävää peliä luvassa. Ravensin puolustus on todella ”stout” eikä Chargersin puolella tarvitse yhtään hävetä. Tuulisuus Baltimoressa tuonee oman mausteensa matsiin, minkä pitäisi näkyä pisteitä vähentävänä seikkana. Näillä puheilla tukeudumme underiin, jolle saamme 41.5 rajalla 2.02 kertoimen Coolbetilta.

Muut NFL-vihjeet

Chicago Bears – Philadelphia Eagles

Valinta: Chicago Bears -6.5 (1.96) @Coolbet

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut