NFL-vihjeet: Villi kortti -kierroksen valinnat lauantaille!

NFL-vihjeet: Villi kortti -kierroksen valinnat lauantaille!

NFL-vihjeet selvittivät runkosarjan mukiin menevästi 100.39% palatuksella. Runkosarja on kuitenkin nyt takana ja on aika playoffien! Isoja isoja otteluita on luvassa, kun Villi kortti -kierroksen ensimmäisenä päivänä kohtaavat Houston ja Indianapolis sekä Dallas ja Seattle.

NFL-vihjeet: Villi kortti -kierros

Houston Texans – Indianapolis Colts

Valinta: Indianapolis Colts ML (2.05) @Coolbet

Coltsin päävalmentaja Frank Reich lähestyy ihastuttavan terveelle asenteella NFL-otteluita. Tavoite on mennä 1-0 joka viikko. Nyt tilanne ei voisi olla enempää tuon kaltainen, sillä 1-0 menevä joukkue jatkaa tästä parista Divisional Roundille. Valmentaja matchupissa on myös tarinan poikasta: Reich porskutti viime kaudella underdogiensa kanssa aina Super Bowlin voittoon, kun taas Bill O’Brien puolestaan on saanut kasaan erinomaisen kauden, mutta offeissa mies ei vielä ole menestynyt, lukuunottamatta Derek Carrittoman Raidersin kaatamista.

Indyssä on paljon mukavia asioita. Sillä on sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjat tikissä. Houstonin puolella hyökkäyksen linja on välillä tautisen huono, jolloin Deshaun Watson löytää itsensä liian usein makuuasennosta katse naulittuna kohti pyhintä. Watsonista puheenollen Andrew Luck on kokeneempana kaverina ehdoton valinta playoffs-hevoseksi, vaikkakin Watsonissa mitään pahaa olekaan, päinvastoin.

T.Y. Hilton voi hyvin olla ottelun suuri ”story line”, sillä kaverilla on täysin posketon tatsi Texans-puolustusta vastaan: 122.3 y/g + TD on keskiarvona täysin hervoton. Hiltonia tärkeämpää on kuitenkin se, kuinka hyvin juoksupeli saadaan toimimaan vahvaa Texansin fronttia vastaan. Luck voi kyllä laulattaa +45 heittoa matsissa, mutta se on usein tuhoisa tie. Sama juoksupelin tärkeys pätee Texansin puolella myös, mutta höykkäyksen linjan myötä juoksun ainakin pitäisi toimia paremmin nimenomaan Coltsilta.

Pienenä knoppi-tietona, jonka voitte tarjoilla ottelun aikana Texansin asettuessa ensimmäiseen FG-yritykseensä: Kai’mi Fairbairn teki eniten Field Goaleja kauden aikana, yhteensä 37 kpl, mutta yritti niitä myös eniten, yhteensä 42 kertaa. Veteraani Adam Vinatierin vastaavat lukemat 23/27.

Summa summarum: Coltsilla on linjoissa etu, kokeneempi QB ja muilta osin samalla viivalla oleva joukkue. 2.05 kerroin peleille Coolbetilta.

Muut NFL-vihjeet:

Dallas Cowboys – Seattle Seahawks

Valinta: Dallas Cowboys -2.5 (2.00) @Coolbet

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut