NFL-vihjeet: Minnesota Vikings – Green Bay Packers 23.12.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet pääsevät 16. peliviikon päätöksessä todella mielenkiintoisen NFC North divisioonan sisäisen ottelun pariin, kun Minnesota hostaa Green Bayta.

NFL-vihjeet: Minnesota Vikings – Green Bay Packers

Valinta: Green Bay Packers +4.5 (1.99)

Minnesota Vikings ja Green Bay Packers käyvät armotonta taistelua NFC North divisioonan voitosta ja niinpä 16. peliviikon päätösottelu tarjoaakin todellisen herkkupalan NFL:ää seuraavalle väelle. Ottelun alla myös muut NFC:n playoff-joukkueet jännittävät päätösviikon asetelmiaan, sillä näillä kahdella kaikki ensimmäisestä seedistä villikorttijoukkueeksi on mahdollista.

Itse ottelussa Minnesota on asettu melko suureksikin suosikiksi ja NFL-vihjeet näkevät useamman tahon pohtivan Packersin suoraa voittoa. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todettava, että Packers ei ole lopulta ollut kovinkaan hyvä, varsinkin kun ottelut etenevät pidemmälle. Ensimmäinen vartti nimittäin sujuu kuin tanssi, mutta tästä eteenpäin vastustajat mitä ilmeisimmin onnistuvat säätämään omaa tekemistään paremmin Packersia vastaan ja niinpä Green Bay hyytyy otteluiden loppua kohti. Tai sitten Aaron Rodgers alkaa sooloilemaan enemmän otteluiden loppua kohti. Mene ja tiedä, tilastot puhuvat kuitenkin hyytymisen puolesta.

Kokonaisuutena Green Bay on kuitenkin liigan Top 10:ssa painotetuissa tilastoissa erityisesti hyökkäyksensä ansiosta. Puolustuksen puolella Packers on erityisesti juoksua vastaan ollut kehnompi, joten tulee olemaan mielenkiintoista seurata miten Vikings tulee juoksemaan ilman Dalvin Cookia.

Minnesotan osalta suosikin aseman ymmärtää hyvin, kun tutkii tarkemmin joukkueen suorittamista. Sekä hyökkäys että puolustus ovat kokonaisuuksina olleet todella vakuuttavia, ja kotietu tuo oman lisäyksensä Vikingsin laariin. Tällä kaudella Vikings ei ole hävinnyt yhtään kotiotteluaan, mutta toisaalta vastuskaan ei ole ollut monestikaan Packersin tasoista. Kokonaisuutena Minnesota on kuitenkin ollut juuri niin kova kuin sen odotettiin olevan ja sen myötä joukkuetta pidetään melko selkeänä ennakkosuosikkina myös Packersia vastaan.

Ottelussa on siis perusteita puolesta ja vastaan, mutta lopulta Packersille annettu tasoitus tuntuu kuitenkin oikealta valinnalta. Vikingsia varjostaa juoksupelin kysymysmerkit ja divisioonan sisäisenä tästä on odotettavissa ennen kaikkea tasainen taistelu. Niinpä NFL-vihjeet pelaa Packers +4.5 1.99 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!