NFL-vihjeet: Tennessee Titans – Buffalo Bills | 02:00

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet pääsevät hyvin poikkeuksellisesti myös tiistain ja keskiviikon välisenä ottelun virittämään verkkoja vesille, kun Titans ja Bills kohtaavat Tennesseessä.

NFL-vihjeet: Tennessee Titans – Buffalo Bills

Valinta: Buffalo Bills -3.5 (2.10)

Tennessee Titans on ollut poissa pelikentiltä tartujen takia, mutta pääsee nyt pitkän levon myötä takaisin askiin. Buffalo Bills on puolestaan seilannut voitosta toiseen ja on tiukasti kiinni AFC East divisioonan piikki paikassa. Nyt kohtaavat joukkueet on helppoa lukea hyvien joukkueiden kategoriaan ja normaalitilanteessa ottelusta povattaisiin tasaista matsia. Titansilla on kuitenkin pahoja poissaoloja nimenomaan tartuntojen takia, mikä keikauttaa asetelmaa Buffalon suuntaan roimasti. Näinpä NFL-vihjeet suuntaa otteluun Billsin kelkassa.

Bills on ollut siis väkevässä vireessä kauden alkutaipaleella ja se on onnistunut kaatamaan myös vahvoja joukkueita. Sen sijaan Titansissa on hieman vielä todellisen tason testaamattomuutta, sillä joukkue on nipin napin onnistunut raapimaan voitot heikoista Broncosista, Jaguarsista ja Vikingsista. Näinpä Bills tuntuu alkukauden otteiden perusteella paremmalta joukkueelta.

Buffalon on myös tilastojen valossa Tennesseetä edellä. Erityisesti Buffalon hyökkäys on ollut tällä kaudella todella hyvä ja nyt vajaana pelaavaa Titansin puolustusta vastaan sillä on jälleen mahdollisuus tehdä kovaa jälkeä. Titansin puolustus on normaalioloissa hyvä porukka, mutta todennäköistä on että aloittajien puuttuminen näkyy negatiivisesti Titansin otteissa. Samaa voidaan todeta myös hyökkäyksen puolella, kun pelaajia on ottelusta sivussa myös tällä puolen palloa.

Bills on siis kaikin puolin viritetty voittamaan tämä ottelu eikä tässä kohti pelottaisi kauheasti pelata jopa -6.5 pisteen tasoitusta. -3.5 antaa kuitenkin jo erittäin hyvän 2.10 kertoimen, jonka NFL-vihjeet poimii peleille yön ottelusta.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!