NFL-vihjeet: Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars

NFL-vihjeet: Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars

NFL-vihjeet ovat itsenäisyyspäivänäkin sorvin ääressä. Tänään pureudutaan AFC South divisioonan otteluun, jossa kohtaavat Tennessee ja Jacksonville.

NFL-vihjeet: Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars

Valinta: Jacksonville Jaguars yli 17.5 (2.22) @Betsafe

Tennessee Titans on yhä edelleen yksi NFL:n vaikeimmin arvioitavista joukkueista. Joukkuuen hyökkäyksen linja on valtava epävarmuustekijä, mikä näkyy mm. säkitystilastossa: Titansin Marcus Mariota on säkitetty kaikkeista eniten koko liigassa, peräti 38 kertaa (toki Ravens ottaa tästä itselleen 11 kappaletta). Mike Vrabel haki jo edellisessä kohtaamisessa Jetsejä vastaan muutoksia hyökkäyksen linjaan ja saikin lopulta homman toimimaan. Nähtäväksi jää, oliko muutos positiiviseen suuntaan jopa pitkäaikaisempi kuin yksi ottelun puolikas, mutta joka tapauksessa tämä on jälleen merkki siitä, että Titans voi ailahdelle ja heilahdella myös ottelujen sisällä huonosta hyvään ja toisin päin.

Mitä taas tulee Jacksonville Jaguarsiin, on sen kausi ollut täysi pannukakku. Tosin viime kierroksella joukkue meni ja pysäytti tulikuuman Indianapolis Coltsin kotonaan 6-0 lukemin. Jaguarsin puolustus on siis edelleen rautaa ja vaikka hieman tuuriakin toisen nollille jättäminen vaatii, on Jags painanut kovan statementin pöytään. Samanmoisen statementin mutta toiseen suuntaan tarjoilivat hyökkäyksen porukat, jotka Cody Kesslerin johdolla saivat raavittua kasaan 211 jaardia ja tosiaan ne kaksi tehtyä kenttäpotkumaalia.

Miten markkina ja bookkerit ovat reagoineet tähän kaikkeen? Ottelun total raja on asetettu todella alas 37.5 pisteeseen ja Jagsien kohtaloksi on päätetty +4.5 pistettä eteen. Molemmilla joukkueilla on toki laadukkaat puolustukset, joten underiin on helppo uskoa. Divisioonan sisäisestä ottelusta taas usein uskotaan, että altavastaajaa pärjää loistavasti, sillä ottelusta luvataan todella tasaista vääntöä. Tällöin plussat houkuttelevat varmasti monia.

Me lähestymme ottelua Jacksonville-myönteisesti ja otamme Jaguarsin team total overin 17.5 pisteen rajalla melko korkealla 2.22 kertoimella. Kokoonpanoon palaava Leonard Fournette tekee todella hyvää Jaguarsin hyökkäykselle ja Titansista on löydettävissä kevyehkö heikkous nimenomaan juoksupuolustuksesta. Jacksonvillen hyökkäyksen linja on mitä on, mutta Fournetten kanssa Jaguars on joka tapauksessa eri joukkue. Lisäksi ottelulla on poikkeuksellisen alhainen total raja, jota vastaan on hyvä pelata myös. Nämä ajatukset yhdistämällä lähdemme Jaguarsin kelkkaan tässä ottelussa.

SIIRRY BETSAFELLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut