NFL-vihjeet: Super Bowl LV:n prop bets -katsaus!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet keräsi tähän artikkeliin parhaat prop betsit Super Bowl LV:stä. Kohteet toimivat hauskana lisänä jännitystä muun muassa puoliaika shown osalta.

NFL-vihjeet: Super Bowl LV:n prop bets -katsaus

Nämä ei sinänsä mitenkään otteluun liittyvät kohteet ovat tämän katsauksen pääosassa. Vedonlyönnissä nämä toimivat hauskana lisänä jännitystä muun muassa puoliaikashown osalta. Käydään kohteet läpi niin sanotussa kronlogisessa järjestyksessä. Itse ottelun jättiennakon pääset lukemaan tästä.

Kolikon heitto – tulos ja voittaja

Kruuna 2.00

Mainos alkaa:

Klaava 2.00

Kansas City Chiefs 2.00

Tampa Bay Buccaneers 2.00

Kolikon heitto on yhä edelleen 50/50 asetelma eikä 2.00 kertoimissa ole siis mitään voitettavaa eikä hävittävää kenellekään. Samaan aikaan kolikonheitto on yhä edelleen hetkenä yksi seuratuimmista prop bets -tapahtumista Super Bowlissa ja niinpä tähänkin on syytä ottaa vähintään historian osalta pohjustus.

Niin sanottu Tails eli Klaava johtaa kokonaislukemia 29-25 ja on saavuttanut johtoasemansa osuen kuusi kertaa edellisessä seitsemässä Super Bowlissa. Myös klassinen tails never fails -sanonta ajaa tietyt tahot puoltamaan klaavaa. Buccaneersin kohdalla Super Bowleja on nähty kerran, tällöin tuli Tails ja Buccaneers voitti sekä kolikonheiton että ottelun. Chiefsin kohdalla taas on nähty kerran hävitty kolikonheitto Heads-tuloksella, jolloin tuloksena oli hävitty ottelu, kun taas kaksi kertaa hävitty Tails-tulos on tuottanut kaksi Super Bowl -voittoa Chiefsille.

Tällä kertaa Kansas City Chiefs pääsee valitsemaan Kruunan ja Klaavan välillä. Perustumatta mihinkään muuhun kuin asian hauskuuteen, joku saattaa päätyä pelaamaan Chiefsiä häviämään kolikon heiton, sillä luvut puoltavat kolikon heiton häviämisen auttavan KC:ta mestaruuksiin. Tuloksen puolesta ”ihan selvästihän” Tails on tullut nyt niin monta kertaa, että pakkohan on Headsin on joskus osua, joten Chiefsin kannattaa valita Tails hävitäkseen kolikon heiton. Toisaalta on toki huomioitava Tailsin olleen Buccaneersin ainoan mestaruuden tuoman ottelun tuloksena.

Valmentajan päälle kaadetun Gatoraden väri

Oranssi: 2.70

Punainen / Pinkki: 2.85

Viime vuonna menestyksellä valittu Punainen & Oranssi kombo lähtee myös tähän Super Bowliin. Perusteluna sama kuin viimeksi: Kummankin joukkueen pääväri on punainen, joten värille löytyy ainakin tämä perustelu. Tosin historiassa joukkueen väreissä kaadettua Gatoradea on nähty vain kolmasti vuodesta 2001 lähtien. Oranssi sen sijaan on ollut todella suosittua 2000-luvulla, joten kun punaisen komboaa oranssin kanssa yhteen, saadaan aika hyvä kattaus myös tähän vetoon.

MVP:n ensimmäisenä mainitsema taho

Kaupunki: 8.25

Tämä kohde on puhtaasti nostettava sen takia, että ottelu pelataan Tampa Bayssa, joten jos Buccaneers voittaa, on todennäköistä, että MVP-palkinnon voittanut kaveri on niin tohkeissaan nimenomaan Tampa Bayssa voittamisesta, että sieltä tulee ihan ensimmäisenä mainittua kaupungin nimi.

Siinäpä olisi tämän Super Bowl LIV:n prop betsit. Onnea kaikille vetoihin ja mahtavaa Bowl-yötä! Osallistukaa ihmeessä samalla megakisaan, josta tarkemmin alla!

Osallistu Super Bowl -megakisaan!

Super Bowl LV:n kunniaksi järjestetään megakisa, jossa pääpalkintona on jopa 1000 euroa pelirahaa! Osallistumaan kisaan pääset tästä.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!