NFL-vihjeet: Super Bowl LIV:n prop bets -katsaus!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet keräsi tähän artikkeliin parhaat prop betsit Super Bowl LIV:stä. Tästä on eriytetty pelaajaerikoiset, joista löydät oman artikkelin linkattuna tämän tekstin lopusta. 

NFL-vihjeet: Super Bowl LIV:n prop bets -katsaus

Nämä ei sinänsä mitenkään otteluun liittyvät kohteet ovat tämän katsauksen pääosassa. Vedonlyönnissä nämä toimivat hauskana lisänä jännitystä muun muassa puoliaikashown osalta. Käydään kohteet läpi niin sanotussa kronlogisessa järjestyksessä. Itse ottelun jättiennakon ja vihjeet otteluun pääset lukemaan tästä. Puolestaan pelaajerikoisien parhaita kohteita pääset lukemaan tästä.

Demi Lovato: Kansallislaulun pituus sekunteina

Yli/alle 116.0 sekuntia

Yli: 1.54

Alle 2.44

Star Spangled Banner kestää Spotifyssa versiosta riippuen 78-106 sekuntia, kun taas Youtubesta löydettävät Demi Lovaton versiot erinäisistä ottelutapahtumista venyvät aina 130 sekuntiin asti. Lovatoa voi siis hyvillä mielin kuvata over-laulajaksi, mutta matkassa on yksi mutka: Kohteen osalta on tärkeä nimittäin tietää, että ennen harjoituksia linja oli peräti 125 sekunnissa, mutta tipahti harjoituksien jälkeen vain 112 sekuntiin. Underissa onkin varsinkin kertoimet huomioiden mahdollisuuksia ja niinpä NFL-vihjeet ottaa tästä 2.44 kertoimella ensimmäisen valinnan otteluun.

Kolikon heitto – tulos ja voittaja

Kruuna 2.00

Klaava 2.00

Kansas City Chiefs 2.00

San Francisco 49ers 2.00

Kaikki tietävät, että kolikon heitto on 50/50 asetelma eikä 2.00 kertoimissa ole siis mitään voitettavaa eikä hävittävää kenellekään. Sen sijaan kolikonheitto on hetkenä yksi seuratuimmista prop bets -tapahtumista Super Bowlissa ja niinpä tähänkin on syytä ottaa vähintään historian osalta pohjustus.

Niin sanottu Tails eli Klaava johtaa kokonaislukemia 28-25 ja on saavuttanut johtoasemansa osuen viisi kertaa edellisessä kuudessa Super Bowlissa. Myös klassinen tails never fails -sanonta ajaa tietyt tahot puoltamaan klaavaa. 49ersin kohdalla Super Bowleissa kolme ensimmäistä kertaa osui kruuna ja seuraavat kolme olivat klaavoja. 49ersilla on myös muilta osin erikoinen historia kolikon heiton ja Super Bowlin suhteen. Viisi kertaa 49ers on voittanut heiton ja nämä viisi kertaa 49ers on myös Super Bowlin voittanut. Kerran joukkue hävisi kolikon heiton (Baltimore Ravensille) ja tällöin 49ers hävisi myös ottelun.

Chiefsin osalta kolikon heiton voittaminen ei ole vielä koskaan onnistunut. Kaksi kertaa on päästy koittamaan, kerran tuli Kruuna, kerran Klaava ja molemmilla kerroilla on hävitty kolikon heitto. Super Bowlin Chiefs on voittanut kerran ja hävinnyt kerran.

Tällä kertaa 49ers pääsee valitsemaan Kruunan ja Klaavan välillä. Perustumatta mihinkään muuhun kuin asian hauskuuteen, joku saattaa päätyä pelaamaan 49ersin voittamaan kolikon heiton, sillä ”ihan selvästihän” luvut osoittavat heidän olleen todella hyviä kolikon heitoissa Super Bowlissa ja Chiefs taas on pahemman kerran kyntänyt asian suhteen.

Puoliaika show – Ensimmäinen esitetty kappale

Whenever, wherever (5.00)

Hips don’t lie (6.00)

Internettiä selaamalla NFL-vihjeet päätyi tulokseen, että Shakira esiintyy ensimmäisenä ja tällöin ensimmäisenä esitetystä kappaleesta jää tasan kaksi vaihtoehtoa. Shakiran ehkä suurimmat hitit Whenever, wherever sekä Hips don’t lie kuullaan varmasti illan aika ja show on pakko aloittaa kunnon hittibangerilla. Vaihtoehtoja ei tähän kuvioon ole kovin montaa ja näinpä NFL-vihjeet valitsee nämä kaksi kappaletta esitettäväksi ensimmäisenä. Molempien kertoimien ollessa melko korkealla jäädään kumman tahansa osuessa runsaasti voiton puolelle.

Valmentajan päälle kaadetun Gatoraden väri

Punainen: 4.60

Oranssi: 7.00

Kummankin joukkueen pääväri on punainen, joten värille löytyy ainakin tämä perustelu. Tosin historiassa joukkueen väreissä kaadettua Gatoradea on nähty vain kolmasti vuodesta 2001 lähtien. Oranssi sen sijaan on ollut todella suosittua 2000-luvulla, joten kun punaisen komboaa oranssin kanssa yhteen, saadaan aika hyvä kattaus myös tähän vetoon.

MVP:n ensimmäisenä kiittämä taho

Kaupunki: 6.00

Joukkuekaverit: 2.25

NFL-vihjeet tekee tässä kohti hieman safe bettiä ottamalla joukkuekaverit noin pienellä kertoimella Kaupungin kavereiksi, mutta tähän löytyy erinomaiset perustelut. Kansas City on nimittäin saanut aivan hetki sitten suurta kiitosta, kun Patrick Mahomes oli ollut ulkona syömässä tyttöystävänsä Kansas Cityssa.

Kukaan ravintolassa ei ollut häirinnyt paria tai tunkenut ottamaan selfieitä. Poistuessaan ravintolasta Mahomes huikkasi muille ravintolan asiakkaalle, että ovat mahtavia kun antavat supertähden olla rauhassa. Myöhemmin paljastui, että Mahomes oli maksanut omiensa ohella kaikkien ravintolassa olleiden laskut. Kansas City on siis Mahomesille todella tärkeä paikka ja saattaa hyvinkin olla miehen mielessä tunteikkaana hetkenä, kun Kansas City saa ensimmäisen mestaruutensa.

Jos taas 49ers voittaa, on Jimmy Garoppolo odotettavasti Super Bowl MVP. Hänellä ei kuitenkaan pitäisi olla mitään muuta vaihtoehtoa kuin kiittää joukkuekavereitaan, sillä sen verran vapaamatkustajana Garoppolo on Super Bowliin päässyt. Vaikka itse ottelussa Jimmy G liekittäisikin, kuuluvat kiitokset ehdottomasti joukkuekavereille.

Siinäpä olisi tämän Super Bowl LIV:n prop betsit. Onnea kaikille vetoihin ja mahtavaa Bowl-yötä! Osallistukaa ihmeessä samalla megakisaan, josta tarkemmin alla!

Osallistu Super Bowl -megakisaan!

Super Bowl LIV:n kunniaksi järjestetään megakisa, jossa kolme parasta veikkaajaa nappaa komea palkinnot itselleen. Pääpalkintona on jopa 500 euroa pelirahaa sekä Super Bowl -tuote. Osallistumaan kisaan pääset tästä.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!