NFL-vihjeet: Super Bowl LIV:n parhaat pelaajaerikoiset!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet keräsi tähän artikkeliin parhaat pelaajaerikoiset Super Bowl LIV:stä. Mukana on niin touchdownin tekijöitä kuin erinäisiä jaardimääriin perustuvia vetoja.

NFL-vihjeet: Super Bowl LIV:n parhaat pelaajaerikoiset

Pelaajaerikoiset ovat yksi Super Bowl vedonlyöntiin olennaisesti liittyvä asia ja NFL-vihjeet kasasi tähän artikkeliin parhaat pelaajakohtaiset kohteet. Puolestaaan ottelun jättiennakon ja vihjeet otteluun pääset lukemaan tästä. Prop betseistä löydät myös oman artikkelinsa tästä.

Aloitetaan touchdownin tekijöistä ja siirrytään tämän jälkeen erinäisiin jaardimääräisiin vetoihin.

Ensimmäinen touchdownin tekijä

KC: Mecole Hardman (22.50)

KC: Patrick Mahomes (25.00)

SF: Kyle Juszczyk (45.00)

Ensimmäisen touchdownin tekijään on parasta hakea jotain todella yllättävää, sillä vaikka tutut nimet sen todennäköisimmin tekevät, saavat yllättäjät todella korkeita kertoimia omalla onnistumiselleen. Hardmanin osalta luvassa voi olla räväkkä aloituspotkun tai puntin palautus pohjiin eikä yllättävästi vapaaksi päästessään ole mitenkään epätodennäköinen TD:n tekijä. Toisaalta taas 49ersilla on ollut haasteita QB:eiden omia juoksuja vastaan, jolloin taas Mahomesin jalat ovat toinen varteenotettava kohde noin korkealla kertoimella.

49ersin puolella Juszczyk on ehdottomasti yksi kentän yllätysvalmiimmista pelaajista ja hänelle on varmasti pedattu mahdollisuus ainakin jossain vaiheessa ottelua yrittää jotain yllättävää.

Tekee touchdownin ottelussa

SF: Raheem Mostert (1.68)

KC: Travis Kelce (1.95)

Nämä kaksi ovat todella ilmeisiä valintoja, mutta ovat voluuminsa puolesta niin selkeitä kohteita, että kelpaavat matalilla kertoimillaan peleille. Kelcea tullaan hakemaan useampaan kertaan end zonella ja Mostert saa runsaasti mahdollisuuksia juosta pallon kanssa maalialueelle.

Quarterbackit

Jimmy Garoppolo yli 29.5 heittoyritystä (1.83)

Jimmy Garoppolo heittää syötön katkon (1.65)

Patrick Mahomes juostut jaardit yli 32.5 (1.85)

Jimmy Garoppolon kohdalla oletus on siinä, että joukkue ei jää liikaa KC:n taakse ja tällöin Garoppolon ei tarvitse heittää kovin paljoa. NFL-vihjeet näkee kuitenkin Garoppolon ottavan tässä kohti isompaa vastuuta, sillä runsapisteisissä otteluissa Jimmystä on tarvittaessa saatu yli 40 heittoyritystä. Tällöin myös interin mahdollisuus korostuu ja KC on puolestaan ollut todella kova napsimaan intereitä. Mahomesin juoksut ovat puolestaan hyvinkin odotettavia ottaen huomioon 49ersin ongelmat QB-juoksuja vastaan suhteessa Mahomesin omaan vikkelyyteen.

Jaardivedot yli/alle

Raheem Mostert yli 11.5 kiinniotettua jaardia (1.91)

Mecole Hardman yli 23.5 kiinniotettua jaardia (2.00)

Mostert jurnuttaa varmasti pääsoin maata pitkin, mutta ottaen huomioon oletuksen Jimmyn runsaammasta käytöstä heitoissa tulee Mostertillekin paikkansa ottaa jaardeja. Erityisesti Jimmylta odotetaan nopeita heittoja, jolloin Mostert toimii varmasti turvaverkkona ottaen lyhyellä heitolla pari jaardia eteenpäin. KC taas antaa paljon jaardeja kiinnioton jälkeen, mikä osaltaan nostaa Mostertin mahdollisuuksia rikkoa matalahko 11.5 jaardi raja. Puolestaan Hardman on todellinen mustahevonen tähän otteluun ja hänelle riittää ehkä jopa yksi koppi tuon 23.5 jaardin rajan rikkomiseen.

Siinä otteluun kattaus pelaajaerikoisia. NFL-vihjeet toivottaa kaikille onnea vetoihin ja mahtavaa Bowl-yötä! Osallistukaa ihmeessä myös alla olevaan megakisaan!

Osallistu Super Bowl -megakisaan!

Super Bowl LIV:n kunniaksi järjestetään megakisa, jossa kolme parasta veikkaajaa nappaa komea palkinnot itselleen. Pääpalkintona on jopa 500 euroa pelirahaa sekä Super Bowl -tuote. Osallistumaan kisaan pääset tästä.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!