NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 4.10.2020!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet avasivat neljännen peliviikon hudilla ja pidempään jatkunut kehno kausi koitetaan saada käännettyä tänä sunnuntaina. Yhteensä kolme valintaa löytyi peleille tältä kierrokselta.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 4.10.2020

Miami Dolphins – Seattle Seahawks

Valinta: Seattle Seahawks -5.5 (1.97)

Ylivoimaisesti eniten huomioita saanut kohde otetaan tarkempaan käsittelyyn tämän sunnuntain osalta, kun hirmuformissa seilaava Seattle Seahawks saapuu alkukauden ennakoissa todella kehnoksi arvioidun Miami Dolphinsin vieraaksi. Kaikki alle TD:n tasoitukset tähän kohtaamiseen tuntutvat ehdottomasti pelaamisen arvoisilta kohteilta, mutta jo -5,5 pistettä tarjoaa todella maistuvan 1.97 kertoimen. Tähän NFL-vihjeet tarttuu kiinni siitä yksinkertaisesta syystä, että joukkueet ovat täysin eri tason porukoita.

Mainos alkaa:

Seattlella on siis ilmiselvästi parempi hyökkäys, mutta myös puolustus on esiintynyt paremmin verrattaessa Dolphinsin puolustukseen. Seattle on myös mielenkiintoisesti todistanut tällä kaudella toteen sitä, että “trenches don’t matter” pitää joukkueen kohdalla paikkansa. Nimittäin kumpikaan joukkueen linjoista ei ollut mitenkään erityinen ja varsinkin heittosuojauksessa on petrattavaa hyökkäyksen linjan osalta. Tästä huolimatta on Russel Wilsonin johdattama hyökkäys silti pystynyt käsittämättömän koviin myös kovempia joukkueita vastaan.

Joten mitä siis tapahtuu, kun lyödään täysin poskettomalla tasolla suorittava hyökkäys vastaan liigan huonoimpiin lukeutuva puolustus? Ennakkoon ainakin pitäisi olla luvassa todellinen löylytys, joten tuntuu todella epäilyttävältä saada pelata Seattlea noinkin matalalla tasoituksella liki 2.00 kerrointa.

Miamin puolesta voidaan hakea tilastoja siitä, miten joukkue on suoriutunut erinomaisesti lännen joukkueita vastaan ja siitä, miten Seattlella on ollut vaikeaa Miamin vieraana edellisissä otteluissa. Myös aikaisesta kellonajasta voi hakea perusteluja Seattlea vastaan. Lisäksi Miamilla on lepoetu puolellaan.

NFL-vihjeet on kuitenkin oppinut jälleen kantapään kautta, että ylianalysoinnit ovat vain haitaksi, ja nyt lähdetään pelaamaan suosiolla NFL:n yhtä parhaista joukkueista alle TD:n tasoituksella liigan heikoimpiin laskettavaa nippua vastaan. Pelivalinta on siis lopulta kovin yksinkertainen Seattle Seahawks -5.5 1.97 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet:

Baltimore Ravens -13 (1.79)

San Francisco 49ers -7 (1.79)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!