NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 27.9.2020!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet avasivat viikon hudilla, joten tänä sunnuntaina tavoitellaan jälleen osumien tielle löytämistä useamman kohteen paketilla.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 27.9.2020

Minnesota Vikings – Tennessee Titans

Valinta: Tennessee Titans -2.5 (1.91)

Mistä lie johtuukaan, mutta näköjään Minnesota Vikingsia pidetään edelleen hyvänä joukkueena. Tai siltä se ainakin vaikuttaa tässä ottelussa, kun tarkastelee joukkueen kerroin asetantaa vahvaa Titansia vastaan.

NFL-vihjeet pelkää tekevänsä virheen tarttuessaan tilaisuuteen pelata Vikingsia vastaan alle FG:n tasoituksella, mutta toistaiseksi on erittäin perusteltua pelata Minnesotaa vastaan. Samaan aikaan myös Titansin puolesta on luottavainen mieli pelata, sillä joukkueella on ollut ihan hyvä alkukausi, joskin helppoja vastustajia vastaan.

Mainos alkaa

Pelikirja sinänsä siis sanoo, että nyt pitäisi pelata Minnesotaa, sillä ”kaikki ovat” Tennesseen kelkassa. Samalla voidaan todeta Vikingsin olleen tähän asti niin huono, että joukkueen on pakko parantaa. Samalla taas Titans on tosiaan voittanut melko niukasti vain helppoja joukkueita, jolloin Tennessee täyttää lupaavasti kaikki epäilyksen merkit.

Toisaalta taas asioita ei pidä yli analysoida tai lähteä hakemaan liian vaikeita seikkoja. Minnesotan parjattu puolustus on ollut helisemässä vastustajien kanssa kun Packers ja Colts on pyyhkäissyt Minnesotan yli. Samaan pitäisi pystyä myös Titansin porukan, josta löytyy erityisesti heittopelistä vahva etulyönti asema Vikingsia vastaan. Samalla Kirk Cousinsin johtama hyökkäyspeli on näyttänyt olevan riippuvainen Adam Thielenin otteista.  Kokonaisuutena Vikings on yskinyt aika pahasti, mikä lupaa hankalaa ottelua myös Titansia vastaan.

Lopulta NFL-vihjeet siis puhuu itse itsensä pelaamaan Titansia myöntäen, että kyseessä on todennäköinen ansa. Vikings on nimittäin erittäin desperate saamaan voiton ja Tennessee on toistaiseksi surffannut voitosta voittoon. Silti Vikings on ollut niin heikko, ettei lopulta jää muuta vaihtoehtoa kuin Titans -2.5 1.91 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet:

Atlanta Falcons – Chicago Bears Yli 47 (1.94)

New England Patriots – Las Vegas Raiders Alle 47 (1.95)

New York Giants +3 (2.05)

Indianapolis Colts yli 27.5 (1.79)

Leonard Fournette tekee touchdownin (2.50)

Green Bay Packers +3.5 (1.90)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!