NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 22.12.2019!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet avasivat 16 peliviikon hieman kehnosti, joten tänään sunnuntaina lähdetään luonnollisesti paikkaamaan eilistä tulosta.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 22.12.2019

Cleveland Browns – Baltimore Ravens

Valinta: Cleveland Browns +10 (1.93)

Baltimorea vastaan ei normaaliolosuhteissa kannata kenenkään pelata, mutta divisioonan sisäisessä 10 pistettä eteen kotijoukkueelle on erinomainen tarjous myös Baltimorea vastaan. Browns ei myöskään joukkueena ole mitenkään huono ja sillä on myös teoreettinen mahdollisuus playoffeihin. Uskon, että kauden viimeinen kotiottelu divisioonan ykköstä vastaan sytyttää Brownsit pitämään ottelun tasaisena ja tällöin tuo 10 pistettä eteen tuntuu erinomaiselta tarjoukselta.

Baltimore on toki erinäisiä tilastoja tarkkailemalla tämän hetken paras joukkue koko sarjassa ja erityisesti hyökkäyspelissä se on ollut täysin pitelemätön. Erityisesti Baltimoressa on nähtävissä järjettömän tehokas juoksupeli, joka luonnollisesti pohjautuu Lamar Jacksonin otteisiin QB-positiossa sekä hyökkäyksen linjan esityksiin juoksublokkauksessa. Puolustuksen puolella Ravens on ollut heittoa vastaan erinomainen, mutta juoksua vastaan olisi vielä lunastettavaa.

Brownsin osalta joukkue tuntuu esiintyvän melko selvästikin paremmin kotona kuin vieraissa. Tilastojen osalta Browns on monesti keskikastia, mutta Nick Chubbin johdolla juoksupeli on toiminut erinomaisesti, mistä on annettava myös krediittiä hyökkäyksen linjalle. Puolustuksen puolella Browns on ollut parempi heittoa kuin juoksua vastaan ja kokonaisuutena keskikastin tuntumassa.

Lopulta Baltimore on siis selvästi parempi joukkue, mutta koska kyseessä on divisioonan sisäinen, voidaan ottelusta odottaa astetta tasaisempaa. 10 pistettä on melko paljon eteen, joten NFL-vihjeet pelaa tässä kohti kotijoukkuetta +10 1.93 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Philadelphia Eagles ML (2.22)

Philadelphia Eagles pääsee kotiotteluun haastamaan Dallas Cowboysin kanssa NFC Eastin mestaruudesta. Dallasin osalta tilanne on win & in, kun taas Eagles tarvitsee tästä voiton ja ensi viikolta voiton tai Dallasin häviön päästäkseen playoffeihin. Todellinen herkkupala, joka on Eaglesin kotikentällä erittäin lähellä 50-50 asetelmaa. Tässä siis toinen divisioonan sisäisen altavastaaja, jonka NFL-vihjeet poimii Brownsin kaveriksi.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!