NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 20.9.2020

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet avasivat toisen peliviikon hudilla, joten tänään sunnuntaina pyritään palaamaan jälleen osumien tielle kuuden valinnan setillä.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 20.9.2020

Indianapolis Colts – Minnesota Vikings

Valinta: Indianapolis Colts -3 (1.90)

Indianapolis Colts avasi kautensa rumalla tappiolla Jacksonville Jaguarsia vastaan Minnesota Vikingsin jäädessä heikon puolustuksensa myötä täysin Aaron Rodgersin johtaman hyökkäyksen jalkoihin. Nyt kummallakin joukkueella on tiukka paikka edessä, sillä 0-2 avaus ei usein lupaile hyvää playoff-toiveille.

Colts on shokkitappion jälkeenkin erittäin hyvä joukkue, eikä yksittäistä ottelua pidä liikaa lähteä analysoimaan. Jagsia vastaan Coltsin hyökkäyksen linja näytti miten kovasta yksiköstä on kyse ja näinpä Philip Riversiin ei juuri tullut painetta ottelun aikana. Tämä enteilee hyvää Vikingsia vastaan, jonka takakenttä on haavoittuvainen vahvaa heittopeliä vastaan. Miinuksen Coltsilla on Marlon Mackin loukkaantuminen, jolloin vastuun juoksupelistä ottavat Jonathan Taylor sekä Nyheim Hines.

Mainos alkaa

Myös Vikingsin puolella hyökkäyspeli toimii hyvin. Kirk Cousins oli ensimmäisellä viikolla hyvässä vedossa ja Dalvin Cookin johtama juoksuhyökkäys näyttäisi rullaavan myös mukavalla teholla. Coltsin puolustus tuskin on yhtä huono kuin Jagsia vastaan, mutta toisaalta Vikingsin hyökkäys on reilusti kovempi kuin Jagsin, Lopulta nämä seikat todennäköisesti kuittaavat toinen toisensa.

Ylireagoinnit tähän otteluun ovat nähtävissä ottelun totalissa, joka on näinkin tärkeään otteluun melko korkealla. Odotettavissa pitäisi olla konservatiivisempaa peliä, jossa vältellään virheitä ja pyritään huolehtimaan pallosta. Vikingsin puolustus on kuitenkin sen verran epäilyksen alainen, että Colts saattaa myös onnistua takomaan hurjan määrän pisteitä. Lopulta merkit siis osoittavat lähes kaikessa Coltsin suuntaan ja tappio Jagsille pitää spreadin vain kolmessa pisteessä. NFL-vihjeet poimiikin Indy -3 peleille 1.90 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Los Angeles Rams +2 (1.94)

Kansas City Chiefs yli 29.5 (2.06)

Jonathan Taylor (Indianapolis Colts) tekee touchdowin (2.00)

Mark Andrews (Baltimore Ravens) tekee touchdownin (2.30)

Calvin Ridley (Atlanta Falcons) tekee touchdownin (2.30)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!