NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 20.10.2019!

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 20.10.2019!

NFL-vihjeet pääsevät seitsemännen peliviikon sunnuntain kierroksella todella haastavan ja mielenkiitoisen ottelutarjonnan pariin.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 20.10.2019!

Atlanta Falcons – Los Angeles Rams

Valinta: Los Angeles Rams yli 28.5 (1.92)

Atlanta Falcons on ollut todella karmea seurattava kauden 2019 ajan ja erityisesti joukkueen puolustus on sukeltanut mitä mittavimmalla tavalla antaen kaikki eväät vastustajille voittaa otteluita. Nyt vieraaksi saapuu kolmen ottelun tappioputkessa liukuva Los Angeles Rams, jonka pitäisi olla paljon suurempi suosikki kuin nyt annetaan tasoituksen (-3 pistettä) valossa ymmärtää. NFL-vihjeet eivät ymmärrä mihin Falcons-usko perustuu ja vetävät ilolla erityisesti Atlantan puolustusta vastaan tässä kohtaamisessa

Los Angeles Rams saa otteluun takaisin Todd Gurleyn, mikä edesauttaa merkittävästi juoksupeliä, vaikka se suurelta osin onkin myös hyökkäyksen linjan vastuulla. Ramsin hyökkäyksen linja on ajoittain hyvä ja ajoittain huono, mutta yhtä kaikki ihan varteenotettava kokonaisuus, joten tältä osin ei pitäisi olla isompia huolia luvassa. Atlantan osalta juoksuhyökkäys puolestaan ei ole mitään hyvää ollut ja hyökkäyksen linjan osalta suoritus on myös ollut kehnompaa, vaikkakin heittosuojaus on ihan hyvin toiminutkin.

Atlantan eduksi on toki laskettava kotiottelu, Ramsin aikaerohaaste lännestä itään matkustettaessa sekä Atlantan valtavan hyvä heittohyökkäys. Tästä valtavan hyvästä heittohyökkäyksestä ei kuitenkaan ole tähänkään asti ollut iloa, kun puolustus on sen vastapainona vuotanut kuin seula. Kun soppaan lisätään Desmond Trufantin puuttuminen kokoonpanosta, pitäisi Ramsin pystyä takomaan runsaasti pisteitä Atlantaa vastaan. Vaikka 28.5 pistettä on korkea raja, on tässä ottelussa nähtävissä Ramsin osalta tuon ylitys. NFL-vihjeet poimivatkin ottelusta lopulta peleille Ramsin team total yli 28.5 kohteen 1.92 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

San Francisco 49ers -10 (2.00)

Miami Dolphins +17.5 (1.88)

Detroit Lions +2.5 (1.96)

Philadelphia Eagles +3 (1.87)

 

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Coolbetin kisa: Voita matka Super Bowliin!

Coolbet tarjoaa kisan, jossa voittajalle on luvassa unohtumaton reissu katsomaan Super Bowlia paikan päälle Miamiin. Kisaan pääset osallistumaan tästä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat  koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut