NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 18.10.2020!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet tämän viikon sunnuntaille pyrkivät kääntämään kelkkaan alkukauden heikomman suorituksen jälkeen.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 18.10.2020!

Carolina Panthers – Chicago Bears

Valinta: Chicago Bears ML (2.09)

Carolina Panthers on ollut yllättävän hyvä alkukaudesta ja nyt se on saatu jo käännettyä suosikiksi otteluun. Ennen kautta heikommaksi nipuksi ennakoitu Panthers-lauma on pelannut ihan mukavasti, mutta ennakkosuosikiksi Chicagoa vastaan NFL-vihjeet ei joukkuetta saa.

Carolinalla on ollut yllättävän hyvä hyökkäys, vaikka sen suurin tähti Christian McCaffrey onkin ollut useamman viikon sivussa ja jatkaa myös tämän ottelun osalta paikkojensa parantelua. Teddy Bridgewater on kuitenkin saanut sekä Robby Andersonista että Mike Davisista todella hyvät aseet hyökkäykseen, minkä myötä jälki on ollut hyvää. Myös Carolinan hyökkäyksen linja on esiintynyt hyvällä tasolla mahdollistaen onnistumiset. Carolinan puolustus on ollut keskikastia, mutta juoksua vastaan sillä on ollut ongelmia.

Chicago Bears on puolestaan ollut erikoinen joukkue tällä kaudella. Se on onnistunut voittamaan kieltämättä enemmän heikoksi laskettavien joukkueiden osastoa, mutta yhtä kaikki record näyttää lukemaa 4-1. Bears on Nick Folesin myötä saanut QB-pelaamiseen erilaista varmuutta, joskin Folesiltakin on nähty välillä heikompaa suorittamista. Hyökkyäksen vielä pääosin etsiessä rytmiään on Bearsin puolustus on sen sijaan ollut hyvä tällä kaudella.

Kokonaisuutena Panthersin ja Bearsin ottelu lähentelee ennemmin coin flippiä kuin sitä, että kumpikaan olisi mitenkään erityinen suosikki. Kummankin puolustus on parantanut pitkin kautta ja vaikka Panthers onkin ollut kovassa vedossa, on Bears eri tason vastus kuin vaikkapa Falcons. NFL-vihjeet poimii tähän matsiin Bears ML 2.09 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Miami Dolphins -9 (1.97)

Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns yli 50.5 (1.98)

Green Bay Packers -1 (1.96)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!