NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 13.9.2020!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet ensimmäisen viikon sunnuntain kierrokselle on rakennettu erityisesti vastavetoina heikoimpia rostereita vastaan.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 13.9.2020!

Carolina Panthers – Las Vegas Raiders

Valinta: Las Vegas Raiders -2.5 (1.92)

Carolina Panthers avaa kautensa kotiottelulla Las Vegasiin muuttanutta Raidersia vastaan. Poikkeusoloissa kauteen valmistautuneilta joukkueilta voidaan nähdä jos jonkinlaista suorittamista, ja ensimmäisen viikon tai jopa viikkojen osalta panoskoot on syytä pitää maltillisina. Raiders vaikuttaa tässä kohti aliarvostetulta ja se on maltillisen tasoituksen myötä pelivalinta viikolle 1.

Itse ottelussa on tuttuja teemoja, joiden pohjalta on sopivaa lähteä puoltamaan vierasjoukkuetta. Ensinnäkin Raiders on saanut nyt kaksi kautta rakentaa joukkuetta ja päävalmentaja Jon Gruden on kokenut valmentaja, jolla on siis myös nykyrosterinsa kanssa jo kilometrejä alla. Puolestaan taas Panthersilla on lähes kaikki mennyt uusiksi, eivätkä ensimmäisen vuoden päävalmentajat usein menesty aivan kauden alussa. Tämä tilanne siis haitannee enemmän Panthersia, joka lähtee otteluun tulokaspäävalmentaja Matt Rhulen alaisuudessa. Jatkuvuuden suhteen Raiders on siis etulyöntiasemassa ja NFL:ssä on hyvä olla ”aloittelijaa” vastaan viikolla 1.

Mainos alkaa

Sitten taas ihan rostereita vertaillessa Raidersilla on parempi puolustus ja parempi hyökkäyksen linja, mikää nostaa selkeästi vierasjoukkueen pisteitä. Vieraiden pitäisi siis pystyä hyödyntämään oikein mukavasti etunsa Panthersin puolustusta vastaan ja isoa ottelua voidaan odottaa niin Darren Wallerilta kuin Josh Jacbosilta. Carolinan hyökätessä keskeisintä on pystyä pitämään Christian McCaffrey kohtuullisesti aisoissa, jossa isoimmassa roolissa ovat linjan ohella Cory Littleton sekä Nick Kwiatkowski.

Syystä tai toisesta useammassa lähteessä uskotaan Panthersiin, mutta NFL-vihjeet näkee Raidersin melko selvästi parempana joukkueena. Alle potkumaalin tasoitukselle annettu 1.92 kerroin valitaankin peleille ensimmäiseltä sunnuntain kierrokselta.

Muut NFL-vihjeet

Baltimore Ravens – Cleveland Browns yli 47.5 (1.92)

Miami Dolphins +7 (1.90)

Philadelphia Eagles -5 (1.91)

NFL-Megakisassa jaossa jopa 500  pelirahaa!

Käyhän osallistumassa myös NFL-Megakisaan, jossa on jaossa jopa 500 € pelirahaa! Kisaan pääset tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!