NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 11.10.2020!

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet eivät ole onnistuneet kauden alussa, kun neljän pelatun viikon jälkeen tulos on heikko 84.78% palautusprosenttina. Tänä sunnuntaina avataan poikkeuksellisesti lähes jokaisen ottelun valinta, jolloin valintoja kertyy peräti 11 kappaletta.

NFL-vihjeet: Sunnuntain kierros 11.10.2020!

Cleveland Browns – Indianapolis Colts

Valinnat:  Indianapolis Colts ML (2.01) & Alle 49.5 (1.88)

Brownsin ja Coltsin välinen kohtaaminen on mahdollisesti tämän viikon ykkösottelu. Browns on aloittanut upeasti 3-1 ja vahva Indianapolis istuu samassa recordissa. Colts on onnistuttu keikauttamaan altavastaajaksi, joten ensimmäinen ajatus eli Coltsin 2.01 kerroin poimitaan hetimmiten peleille.

Ottelussa on myös totalin puolella ideaa, joten tähän matsiin lähdetään kahden valinnan taktiikalla. Nimittäin Indianapolis on puolustanut todella hyvin ja omaakin sekä heittoa että juoksua vastaan vahvan kokonaisuuden. Brownsin puolella heittoa vastaan homma ei aina pelitä, mutta juoksua myös Browns pystyy stoppaamaan oikein mainiosti. Painotetut DVOA-tilastot tukevat tätä, kun molemmat joukkueet asettuvat TOP 10 puolustuksiin juoksua vastaan.

Indianapolis on myös ollut konservatiivinen hyökkäyksessään, josta tuloksena on silmälasipäisen Rodrigo Blankenshipin lukuisat field goalit kauden alun otteluissa. Coltsin QB Philip Rivers on tunnettu kellonkuluttaja eikä Indy myöskään pelkää juosta lyhyitä turhauttavan tuntuisia juoksuja, vaan jaksaa jurnuttaa maata pitkin pitkiä field goaliin johtavia draiveja. Colts siis voittaa ottelunsa puolustuksensa kautta hyökkäyksen huolehtiessa tarvittavasta.

Brownsin puolella hyökkäys on ollut vahva, mutta nyt heiltä puuttuu yilivoimaisesti tärkein palanen Nick Chubb. Tämä muuttaa Kareem Huntin roolia ykkösbackiksi eikä tandem ole enää kasassa. Browns on myös hieman suspect todellisesti taidostaan, sillä se on kaatanut lähes pelkästään heikkoja joukkueita ja todellista voimaa vastaan se nollattiin aika lailla täysin.

Näillä puheilla NFL-vihjeet tekee otteluun kaksi valintaa. Indianapolis ML 2.01 sekä ottelun totaliin alle 49.5.

Muut NFL-vihjeet

Tässä valinnat muista otteluista. Lista on pitkä, mutta aika-ajoin NFL-vihjeet on jokaisen ottelun valinnat esiin lyönyt ja tänä sunnuntaina toteutetaan sama.

Carolina Panthers +2.5 (1.97)

Baltimore Ravens -11.5 (1.97)

Jacksonville Jaguars +5.5 (1.96)

Oakland Raiders +11.5 (1.95)

Arizona Cardinals -7 (1.99)

Steelers – Eagles yli 44 (1.90)

Los Angeles Rams -7 (1.90)

San Francisco 49ers – Miami Dolphins alle 50.5 (2.10)

Dallas Cowboys -9 (2.01)

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!