NFL-vihjeet: Pittsburgh Steelers – Carolina Panthers

NFL-vihjeet: Pittsburgh Steelers – Carolina Panthers

NFL-vihjeet ovat tänään todellisen huippuottelun äärellä, kun Pittsburgh Steelers ja Carolina Panthers ottavat toisistaan mittaa tulevana yönä. 

NFL-vihjeet: Pittsburgh Steelers – Carolina Panthers

Valinta: Carolina Panthers +3.5 (1.94) @Bettson

Pittsburgh Steelers vastaan Carolina Panthers on jälleen yksi tämän kauden kuumia Thursday Night Football -kohtaamisia. Molemmat joukkueet ovat reippaasti NFL:n paremman puolen porukoita, joten tässä on nyt todella herkullinen ottelu kyseessä.

Steelers on tämän ottelun suosikki ja sille on myös perustelunsa. Hyökkäyksensä osalta joukkueella on erittäin monipuolinen onnistujakaarti kasassa eikä homma jää pelkästään palstatilaa vievien Antonio Brownin ja James Connerin harteille. Nämä ovat tottakai mielettömän hyviä pelaajia, mutta erityisesti uskon Vance McDonaldin sekä JuJu Smith-Schusterin keräävään loistavia lukemia tulevan yön ottelussa. Panthers ei nimittäin ole ollut hyvä puolustamaan slotia ja nämä kaksi herraa tulevat todennäköisesti saamaan keskelle pelatuista heitoista paljonkin aikaan. Pittsburghia palvelee myös liigaan parhaimpiin lukeutuva hyökkäyksen linja, joka antaa Ben Roethlisbergerille aikaa onnistua.

Kun taas käännetään pallo Carolinalle, nähdään että myös heillä on todella toimiva hyökkäys. Christian McCaffreysta on saatu tällä kaudella aivan uusia tehoja irti ja Greg Olsen on loukkaantumisensa jälkeen osoittanut, että hän on edelleen vaarallinen pelaaja. Olsenilla pitäisi olla herkullinen match-up, sillä Steelers on ollut hieman heikohkompi tapausta Tight Endejä vastaan. QB Cam Newton on saanut tällä kaudella pelata puhtaassa taskussa ja se on ymmärrettävästi tuottanut hyvää. Pullat ovat siis hyvin uunissa myös Carolinan hyökkäyksessä.

Puolustuksien osalta kummallakin sujuu hieman paremmin juoksun stoppaaminen kuin heiton puolustaminen. Molemmilla on kuitenkin takakentällä kovia nimiä, joten James Bradberry Panthersista ja Mike Hilton Steelersista tulevat olemaan todella mielenkiintoisia seurattavia. Samoin myös se, kumpi ottelun juoksuhyökkäyksistä saa enemmän aikaan, sillä tosiaan molemmilla on todella vakuuttavat juoksupuolustukset vastassa.

Ottelu on siis lähes joka vinkkelistä tutkittuna äärimmäisen tasainen vääntö. Uskon, että Steelers on kyllä lopulta parempi, mutta yli field goalin tasoitus on todella hyvä valinta tähän otteluun. Tähän mainion 1.94 kertoimen tarjoaa Bettson.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut