NFL-vihjeet: Seattle Seahawks – Minnesota Vikings 2.12.2019!

NFL-vihjeet Super Bowl

NFL-vihjeet pyrkivät palautumaan sunnuntain kierroksen pannukakusta tekemällä täsmävalinnan Seattlen ja Minnesotan väliseen huippukohtaamiseen.

NFL-vihjeet: Seattle Seahawks – Minnesota Vikings

Valinta: Minnesota Vikings ML (2.29)

Seattle Seahawks vastaan Minnesota Vikings on yksi kauden kovimmista NFC:n sisäisistä showdowneista, jossa panokset ovat myös erittäin korkealla tulevia playoffeja silmällä pitäen. Seattlella on nyt sauma kiskaista itsensä koko NFC:n kärkeen, kun taas Vikings havittelee voitolla tasatilanteeseen pääsyä Gren Bay Packersin kanssa NFC Northissa ja samalla tiukempaa otetta villikorttipaikkaan. Motivaatio on siis molemmilla varmasti aivan äärimmillään ja luvassa pitäisi olla todellista must-watch jefua.

Seattlen kausi on ollut hyvinkin paljon Russel Wilsonin nimeen vannomista, mutta viime viikkoina myös puolustus on ottanut asiakseen ”klousata” matseja Seattlen hyväksi. Minnesota puolestaan elää ja voi hyvin play-actioneiden, outside zonen ja bootleg peliensä varassa, jotka soveltuvat mitä mainioimmin Kirk Cousinsille. Wilson on parempi kuin Cousins, mutta tuossa skeemassa Cousins on erittäin hyvä. Joukkueiden tasaisuudesta kertoo myös painotettujen tilastojen sijoitukset 7. Vikingsilla ja 8. Seattlella.

Mainos alkaa

Vikingsin hyökkäyksen linja on edustanut paremmin kuin Seattlen vastaava sekä juoksublokkauksessa että heittosuojauksessa. Samaten puolustuksen linjan otteet ovat olleet Minnesotan puolella paremmat tarjoten muun muassa enemmän säkityksiä kuin Seattlen porukasta on irronnut. Hyökkäyspelaamisessa molemmat ovat olleet erittäin hyviä, joskin Vikings ehkä hieman tasapainoisempi kuin Seattle, joka nojaa ajoittain niin vahvasti Wilsonin heittoihin.

Wilsonin heitoista puheenollen, Vikings osaa kyllä pysäyttää erittäin hyvin juoksun, mutta heittoa vastaan kolisee ajoittain pahasti omissa. Ottelun yksi ratkaisevista match-upeista tuleekin olemaan tämä Seattlen heittopelin kuriin saaminen Vikingsin toimesta. Toisaalta taas Seattlen tarvitsee onnistua pitämään Minnesotan hyökkäyksen play-action junailut kurissa tai muuten Cousins feastaa Seattlen kotikentällä.

Kaikesta voi päätellä ottelun olevan todellinen kolikonheitto, jolloin ainoa oikea valinta on pelata altavastaajaksi oletettua joukkuetta. Wilsonia vastaan ei tee yhtään mieli kokeilla, mutta tulevana yönä Minnesotalla on todella hyvä mahdollisuus onnistua pienoisessa yllätyksessä. NFL-vihjeet kokeilevat Minnesotaa 2.29 kertoimella.

Voita matka Super Bowliin!

Miamiin on edelleen mahdollista päästä katsomaan Super Bowlia paikan päälle. Pääset tutustumaan tuoreimpaan kampanjaan tästä!

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!