NFL-vihjeet: New Orleans Saints – Los Angeles Chargers | 03:15

NFL-vihjeet

NFL-vihjeet saivat hieman paranettua tulostaan sunnuntain jättipaketilla ja viikkoa jatketaan Saintsin ja Chargersin välisellä kohtaamisella.

NFL-vihjeet: New Orleans Saints – Los Angeles Chargers

Valinta: New Orleans Saints -7 (1.98)

New Orleans Saints on ollut tällä kaudella hieman mysteeri joukkueena, sillä sen pitäisi olla yksi parhaista, mutta toistaiseksi otteet ovat olleet enemmän tai vähemmän vain sinne päin. NFL-vihjeet tykkäisi kovasti lähteä tässä matsissa Chargersin kelkkaan, mutta lopulta valinta tehdään kotijoukkueen kautta.

Saints ei siis ole täysin vakuuttanut ja Drew Brees on välillä antanut aihetta epäillä iän jo pikku hiljaa hidastavan tämän supertähden otteita. Michael Thomas on sivussa ottelusta harjoituksissa sattuneen konfliktin takia, mikä enteilee turhautumista ja joukkuehengen olevan heikommissa kantimissa. Hyviä juttuja kuitenkin on runsaasti, kuten Saintsin hyvin blokkaava linja sekä Alvin Kamara + Latavius Murray väkivahvana RB-tandemina.

Mainos alkaa

Chargers puolestaan on Justin Herbertin johdolla ollut yllättävän pirteä ilmestys, joka on tappioistaan huolimatta esiintynyt ihan mukavasti ja pitänyt matsit tasaisina. Chargers on kuitenkin kieltämättä kehnompi joukkue kuin Saints, josta kielii niin hyökkäyksen linjan kuin ylipäätään joukkueen taso erinäisissä tilastoissa. Puolustuksen puolella Chargers on ollut hyvä huonoja vastaan, mutta kovaa Buccaneers hyökkäystä se ei onnistunut pitämään aisoissa. Lopulta Chargersilla on siis kokonaisuutena heikompi joukkue.

Rosterierojen lisäksi ottelun alla on tunnistettavissa teemoja, jotka tuntuvat puoltavan Saintsia. Ensimmäinen on Saintsin vahva juoksupuolustus, joka todennäköisesti tilkitsee Austin Ekeleriä vailla seilaavan Chargersin. Toinen pointti on Saintsin vahva pass rush, joka saattaa saada rookie Justin Herbertin puntit tutisemaan. Kolmas pointti on Saintsin tarve saada voitto ja siirtyä viettämään byeta W:n tuoman divisioonan kärkipaikan myötä.

NFL-vihjeet ei siis lopulta tykkää yhtään valinnastaan, mutta tekee sen kuitenkin ja näinpä peleille lähtee Saints -7 1.98 kertoimella.

COOLBETIN NFL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!